Koiran käyttäytyminen: 8 outoa tapaa tulkittu

Omistaja tai ei, olemme kaikki nähneet koiran virtsaavan tangon päälle, kääntyvän ympäri ennen kuin menee makuulle tai yrittävän tarttua sen pyrstään… ”Outoa…” luuletko? Näillä käytöksillä on aina syynsä…

Selvitetään yhdessä koirien 8 päämanian merkitys.

”Fanit, haluatteko jotain? Tässä on! »

1. Pissa pylväisiin

Koira, joka nuuskii tangoa, vain nuuskii kommunikoida vertaisten kanssa. Itse asiassa heidän kommunikaationsa saattaa haju (haju). Siten koiran virtsatessa pylvään päälle se kyllästää jälkimmäisen Hänen tuoksunsa ja sitten merkitse hänen alueellaan. Tästä syystä myös koira, joka ohittaa saman pylvään edestä jonkin ajan kuluttua yrittää virtsata korkeammalle. Kaada näyttää ylivoimansa.

koiran pissa roskat
Luotto: Bill_Anastasiou / IStock

2. Kaavi maa sen tarpeiden mukaan

Oletko koskaan huomannut koirasi raapivan lattiaa kakkauksen jälkeen? Vaikka hän ei sekoittaisi maata ja tekee tämän soralla tai asfaltilla… se on normaalia! Se on hänelle jälleen kerran tapa merkitä oman alueensa ja sano ” Olen ollut siellä ”. Tekemällä tämän eleen hän jättää hajujälkensä läsnä hänen tyynyt.

3. Yritä tarttua sen hännästä

Se on varmasti yksi koiran manioista, joka huvittaa meitä eniten: yrittää, enemmän tai vähemmän turhaan, saada kiinni sen hännästä! Ja jos se huvittaa sinua, tiedä, että myös koirallasi on hauskaa! Itse asiassa tämä käytös ei ole muuta pelkkää peliä

Tee kuitenkin huomio ! Jos hän tekee niin todella usein, se näyttää sinusta epänormaalilta, se voi olla merkki kivusta tai läsnäolo säkeestä.

4. Nuolee isäntänsä

Kun koira nuolee isäntänsä, on välttämätöntä olla tarkkaavainen tämän käytöksen suhteen. Todellakin, se saattaa näyttää hellältä, mutta se ei aina ole sitä! Esimerkiksi jos pikku ystäväsi yrittää nuolla kasvojase ei ole hellyyttä, se on päinvastoin dominanssin merkki ! Joten ole varovainen, ettei tämä käyttäytyminen muutu tapaksi.

koira nuolee suuta
Luotto: sazonov / iStock

5. Kallista päätäsi sivulle

Jos koirasi katsoo sinua ja kallistaa päätään sivulle, onnittelut! Kiinnostat häntä ! Tai ainakin hän on kiinnostunut tekemästäsi. Itse asiassa pään kallistaminen on koiraa varten merkki syvästä keskittymisestä. Il on kiinnostunut et ihmeitä niin mitä hän katsoo.

Huomaat myös, että hän ei tee tätä toiselle koiralle, koska hän ymmärtää jälkimmäisen käyttäytymisen. Hän tekee niin varmasti jonkin sellaisen suhteen, mikä on enemmän ulkomaalaista.

Koirasi vaistomaiset tavat

6. Pyöriminen ennen nukkumaanmenoa

Tämä ele on yksinkertainen vaistomainen. Se on käyttäytymistä villi koirat hyväksytty vuosisatoja sitten. Todellakin, kun he elivät niityillähe kääntyivät ympäri ennen nukkumaanmenoa varmista, etteivät hyönteiset häiritse heidän unta.

7. Piilota ruokasi

Jälleen kerran, se on heidän vaistonsa, joka ilmenee tämän käytöksen kautta. Todellakin, koiraystäväsi haluaa tehdä säännökset nälänhädän varalta. Tämä sama pelko pakottaa hänet siihen haudata hänen luunsa !

8. Ulosteiden tai muiden haisevien esineiden pyöriminen

Lopuksi, ulosteiden tai muiden pahanhajuisten esineiden pyörittäminen on täällä. selviytymisrefleksinaamiointi. Pyörii näissä hajuissa, hän imeytyy ja sitten muuttuu näkymättömäksi muiden koirien ja ympäröivien eläinten kanssa.

kultainen likainen mutaleikki
Luotto: mis1il / iStock

Lähteet

Pidät myös:

Luiden hautaaminen: vaistomainen ja ikivanha tapa koirilla!

Miksi koirani ulvoo kuin susi?

5 peruskomentoa koirallesi