”Koirakahvila” avaa ovensa Nantesin kaupungissa

Tänä lauantaina, 21. toukokuuta, Leïla Baillargeau, 23-vuotias Nantesista, avasi ”koirakahvilansa”, kuten hän sitä kutsuu. Projekti oli hänen sydäntään hyvin lähellä. Tämä Adop’thé-niminen teehuone sijaitsee Ernest Dalby -bulevardilla Nantesissa. Kuten olet varmasti ymmärtänyt, tässä tilassa on pieni erikoisuus: teetä nauttiessasi voit halailla koiria ja jos olet ihastunut, niin miksi et adoptoisi sellaisen!

Kahvila kuin mikään muu

© kuvakaappaus – adopthe.nantes

Tiedätkö ”kissabaarin” käsitteen? No, tässä on toinen versio! Kolmen vuoden pohdiskelun ja vuoden paikan löytämisen jälkeen Leïlan projekti sai vihdoin henkiin lauantaina 21.5.2022. Ystävät Nantesista tai muusta taustasta, voit siis käyttää aikaa kahvin tai teen nauttimiseen herkullisia vegaanisia leivonnaisia kauniisti sisustetussa ja lämpimässä paikassa. Vierestäsi löydät suloisia koiria halattavaksi ilman maltillisuutta. Aina tulee olemaan ainakin kaksi koiraa paikalla pyytämään halauksiamutta tämä luku voi muuttua heidän koon, luonteensa ja tarpeidensa mukaan.

Se tapahtuu yhdistyksen kautta 1000 viikset että nämä koirat ovat adoptoitavissa Leïlan kahvilassa. Jos olet ihastunut koiraan, voit siis lähteä sen kanssa!

Kahvilakoiran adoptointi: miten se toimii?

© kuvakaappaus – adopthe.nantes

Ymmärrät sen, kun työnnät tämän kahvilan oven adoptoitavaksi valmiit koirat toivottavat sinut tervetulleeksi! Nämä koirat eivät tietenkään pysy kahvilassa, kun se sulkeutuu päivän päätteeksi. Se on Leïlassa, perustajassa Adoptoida, että nämä koirat ovat asuneet odottaessaan löytävänsä ikuisen perheensä. Todellakin, Leïla on isäntäperhe 1000 viikset -yhdistykselle!

Näyttelyn tavoitteena on siksi helpottaa näiden koirien adoptointia jättämällä ne suoraan kontaktiisi.. Jos pidät jostakin heistä, voit keskustella siitä Leïlan kanssa, joka antaa sinulle lisätietoja heistä: tarpeet, luonne, tavat, koulutustaso jne. Jos olet varma itsestäsi, voit aloittaa klassisen adoptiomenettelyn suoraan kahvilan yhteistyökumppanien kanssa. Jälkimmäinen tapahtuu yleensä muutamilla puhelinvaihteilla sekä majoituksellasi, jotta voit toivottaa koiran tervetulleeksi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Joten mene Adop’théen löytääksesi Osman ja Olga!