keksi väärennettyjä suklaamunia koirallesi

Pääsiäisenä ja muina vuodenaikoina koirasi ei voi nauttia suklaan makeudesta. Miksi ? Siitä yksinkertaisesta ja hyvästä syystä, että se on hänelle myrkyllistä! Onneksi on olemassa loistava korvike, joka on turvallinen rakkaan piskisi terveydelle: johanneksenleipä.

Kuten nimestä voi päätellä, johanneksenleipäpuu tulee johanneksenleipäpuusta. Se ei sisällä kofeiinia tai teobromiinia, joten se on täysin turvallinen koirallesi. Sen makea, kaakaomainen maku tekee siitä erinomaisen suklaan korvikkeen. Runsaasti antioksidantteja ja vähän rasvaa ja sokeria sisältävä se sopii täydellisesti piskisi ja jopa sinun hoitoon! Lisäksi sen käyttö ihmisten ruoassa juontaa juurensa antiikin Kreikkaan.

Tarvittavat ainesosat:

Tämä resepti ei vaadi monia aineksia, koska vain yksi riittää: johanneksenleipäpuuhippuja! Pieni auringonkukkatyyppinen kasviöljy voi myös olla hyödyllistä muottien voitelemiseen. Varustukseen tarvitset muotin pienille suklaamunaille, kattilan bain-marien tekemiseen, paistinpannun, kulhon, josta voi mennä bain-marielle ja lastan.

Ohjeet :

1. Aloita valmistamalla bain-marie täyttämällä kattila puoliksi vedellä ja kuumenna se sitten miedolla lämmöllä. Kaada sitten johanneksenleipäpuut kulhoon tai pieneen salaattikulhoon ja upota se bain-marieen. Pidä silmällä sulavaa johanneksenleipää sekoittaen sitä ajoittain lastalla.

2. Kun johanneksenleipäpuut ovat sulaneet täydellisesti, kaada valmiste muottiin pienellä lusikalla ja aloita munien muodostaminen. Jos pelkäät irtoamista, voitele muotti ensin hyvin pienellä määrällä öljyä. Voit rasvata ne talouspaperilla, jotta pintaan ei pääse liikaa öljyä.

3. Täytä jokainen ontelo sulatetulla johanneksenleipäpuulla ja napauta sitten varovasti muottia työtasolle vapauttaaksesi ilmakuplat. Jos olet täyttänyt munat liian täyteen, kaavi ylimäärä veitsen tasaisella reunalla.

4. Nyt kun munasi on kaadettu, sinun on nyt odotettava niiden jäätymistä. Voit tehdä tämän laittamalla ne jääkaappiin noin 30 minuutiksi. Tarkista, että ne ovat hyvin kovettuneet ennen irrottamista. Munapuoliskojen tulee liukua helposti pois vuoasta.

5. Kuumenna sitten pannu keskilämmöllä, ota puolikas muna ja laita se pannulle muutamaksi sekunniksi, kunnes se sulaa hieman, ja poista se. Aseta sitten toinen puolikas munan päälle juuri sulatetun munan päälle, jotta ne tarttuvat yhteen. Jatka tällä tavalla, kunnes olet muodostanut kaikki pienet pääsiäismunat!

6. Laita ne uudelleen jääkaappiin noin 30 minuutiksi. Sitten se on valmis! Piskisi täytyy vain nauttia olostaan.

Huomaa, että tämä resepti on tarkoitettu vain herkkuihin. Näitä munia tulee antaa koirallesi kohtuudella!