Keitä koirallesi virkistävä jäätelöresepti

Kuumina kesäpäivinä, olitpa sitten ulkona tai kotona, mikä voisi olla parempaa kuin nauttia hyvästä jäätelöstä vilvoitellaksesi? Koirasi tarkkailee sinua silmäkulmastaan, mutta tiedä, että hänkin voi olla oikeutettu siihen! Itse asiassa, jos valitset sopivat ainekset, koirasi voi jakaa jäätelön kanssasi. Lisäksi Varin ravintoloitsija tarjoaa tälle kesälle erikoiskoirajäätelöä ruokalistalleen. Tänään kutsumme sinut keksimään oma versiosi ilahduttamaan pientä toveriasi. Tämä resepti, joka vaatii tehosekoittimen, on erittäin yksinkertainen valmistaa.

Voiko koirani syödä jäätelöä?

Kuten sinäkin, koirasi voi kesällä kärsiä nopeasti korkeista lämpötiloista. Vaikka hän poistaa osan lämmöstä kielellään, hänen ei aina ole helppoa kestää sitä. Tässä tapauksessa, pieni jäätelö voi auttaa häntä viilentämään nopeammin! Hänelle ei tietenkään voi tarjota sitruuna-mansikkakäpyjäsi, jotka ovat olleet pakastimessa viime kesästä lähtien, vaan sinun tekemääsi jäätelöä. sopivilla ainesosilla, Se on täysin mahdollista! Tietenkin tämä on herkku, joka annetaan päivittäisen annoksensa ulkopuolella, ja siksi sitä tulee syödä kohtuudella.

mopsi nuolee jäätelöä
© Anastasiia Ostapovych – iStock

Tarvittavat ainesosat:

  • 100 grammaa raejuustoa
  • 100 grammaa maksamakkaroita (tai keitettyä vasikanmaksaa)
  • Hieman luomurypsiöljyä (tai muuta koirille kiinnostavaa kasviöljyä: pellava, auringonkukka, oliivi jne.)
  • Vähän maapähkinävoita
  • Koiran purutikut
  • Jäätelömuotit

Ohjeet :

1. Aloita leikkaa maksamakkarat karkeiksi paloiksi ennen kuin laitat ne tehosekoittimeen, sekoita ne sitten tahnaksi. Varaa muutama tarkempi makkarapala.

2. Voit nyt lisää 100 grammaa fromage blancia. Sekoita uudelleen saadaksesi tasaisen koostumuksen. Jos sinulla on hieman vaikeuksia saada sileää tahnaa, se on normaalia, rapsiöljy pitäisi auttaa sinua siinä. Aloita ruokalusikallisella, sekoita ja lisää tarvittaessa.

3. Viimeistele ja tuo jäätelöön rakennetta, lisää saatuun taikinaan pienet makkarapalat jonka olit varannut aiemmin. Sekoita hyvin, jotta ne jakautuvat tasaisesti seokseen.

4. Nyt kun makkaravalmisteesi on valmis, voit muodostaa jäätelön. Ota tätä varten muotit, mieluiten mehujäätelön muodossa. Aloita täyttämällä jäätelön pinta ruokalusikallinen maapähkinävoita. Täytä sitten koko jäätelömuotti makkaraseoksella.

5. Tikkuna, aseta purupuikko jotta jäätelö on täysin syötävää koirallesi!

6. Aseta lopuksi kaikki pakastimessa useita tunteja ja tarjoa jäätelöä piskillesi kuumina päivinä.