Kauneimmat valkoisten koirarodut

Rakastamme koiria ennen kaikkea heidän rakkaudestaan ​​ja ystävällisyydestään, mutta joskus ne osaavat myös hämmästyttää meidät. Tämä koskee erityisesti niitä, joilla on tahraton valkoinen mekko. Vaikka monet koirat voivat olla valkoisia, vain harvat rodut ovat yksinomaan valkoisia. Tässä on valikoimamme 6 kauneimmasta valkoisesta koirarodusta!

Samojedit

samojedi koira
Tekijät: PIUPIU-PICS / iStock

Harvat ihmiset eivät pidä samojeedin ulkonäöstä. Tällä ylevällä rekikoiralla on uskomaton turkki. Sen valkoisen ja täyteläisen turkin puhtaus antaa sille eleganssia ja läsnäoloa kaikissa tilanteissa, paitsi silloin, kun se hyppää mutaisissa lätäköissä, myönnämme sen sinulle! Todellinen rakkauspallo, hän on erittäin energinen koira, joka tarvitsee rautaisen nyrkin samettikäsineessä koulutukseensa. Mitä tulee hänen kauniisiin hiuksiinsa, ne vaativat säännöllistä huoltoa harjauksella vähintään kerran viikossa. Samojedit myös sulkivat merkittävästi kaksi kertaa vuodessa.

Berger Blanc Suisse

Valkoinen Sveitsinpaimenkoira
Tekijät: Neonci / iStock

Tällä suurella koiralla on myös harvinaista eleganssia. Hänen ruumiinsa on samanlainen kuin saksanpaimenkoiran, koska hän on yksinkertaisesti sen jälkeläinen! Sen keskipitkä ja melko tiheä turkki on aina valkoinen. Hänen kaunis ja hieno lihaksistonsa antaa hänelle erittäin harmoninen siluetti. Rakastettava lammaskoira, hän on hyvin lähellä isäntäänsä ja tulee loistavasti toimeen lasten kanssa. Vaikka Berger Blanc Suisse ei ole ollenkaan aggressiivinen, hänen koulutustaan ​​ei pidä ottaa kevyesti, sillä vaarana on, että hänen hallintaansa tulee paljon monimutkaisempi. Siksi on myös tärkeää sosiaalistaa sitä varhaisesta iästä lähtien.

Pyreneiden vuori

Pyreneiden vuoristokoira
Krediitit: creativex / iStock

Todellinen vuoristokoira, Pyreneiden vuoristo on myös puhdas valkoinen turkki. Myös lempinimeltään ”Patou” kutsuttu rotu nousi esiin kulttisarjan Belle et Sébastien ansiosta. Tämä iso nalle on varsin vaikuttava, sillä se painaa jopa 60 kiloa ja on 80 cm säkäkorkeus. Erittäin uskollinen koira, paimenkoiran luonne voi joskus saada hänet epäluuloiseksi tiettyjä ihmisiä kohtaan. Luonnon ja pitkien kävelyretkien ystäville maaseudulla Montagne des Pyrénées ei ole tehty asumiseen asumiseen.

Coton de Tulear

Coton de Tulear -koira
Teot: Scrofula / iStock

Suurempien koirien jälkeen ollaan Coton de Tulearin kanssa. Tämä pieni koira kantaa nimeään erittäin hyvin, koska sen valkoinen ja pörröinen turkki muistuttaa puuvillapilveä. Sen pitkät karvat vaativat edelleen erittäin säännöllistä ja tiukkaa hoitoa, jos haluat säilyttää tämän erityisen ja vaalean ulkonäön. Koira hyvin lähellä isäntänsä, hän ei tue yksinäisyyttä. Coton de Tulear on kooltaan pieni, mutta energialtaan suuri! Siksi hänen on ponnisteltava useita kertoja päivässä kanavoidakseen energiaansa, varsinkin jos hän asuu kerrostalossa.

Maltan Bichon

Bichon maltan koira
Tekijät: Feverpitched / iStock

Bichon Frisen ja Bichon Havanese -koiran serkku, Bichon Maltese on suloinen pieni koira. Sen pitkät, silkkiset ja hieman aaltoilevat hiukset vaativat säännöllistä hoitoa säilyttääkseen kauniin värinsä. Ole kuitenkin varovainen, ettet pese häntä liian usein, sillä vaarana on vahingoittaa hänen ihoaan. Lisäksi tämä ohje koskee kaikkia koiria. Hyvin lähellä isäntänsä, Maltan Bichonilla ei ole vaikeuksia asua asunnossa, mutta se ei siedä kovin hyvin yksinäisyyttä. Hän on todellinen pieni seurakoira ja rakastaa lapsia!

Länsiylämaanterrieri

Chien länsiylämaanterrieri
Krediitit: Curaga / iStock

Länsiylämaanterrieri, jota kutsutaan myös nimellä ” Westie ”on myös yksinomaan valkoinen mekko! Pieni koira, se painaa keskimäärin enintään 10 kiloa, kuten esi-isänsä Carin Terrier. Toisin kuin pienet valkoiset kaverinsa, hänellä ei ole tahratonta turkkia, vaan väri on beige. Voisimme melkein sanoa ”luonnonvalkoisen” värin. Ultradynaaminen ja erittäin seurallinen Westie on todellinen sähköakku, jolla on oma pieni luonne. Siksi sen koulutukseen on kiinnitettävä erityistä huomiota.

Tämä päättää valintamme 6 kauneimmasta valkoisesta koirarodusta! Jos yksi asia on muistettava sen lisäksi, että he ovat upeita koiria, se on se, että säännöllinen hoito on pakollista niiden tahrattoman värin vuoksi.