kaikki mitä sinun tulee tietää tästä vuoristokoirasta

Upea paimenkoira, Saint Bernard on omistautunut seuralainen, täynnä rakkautta ja erittäin suojeleva. Bernhardinkoira, joka on usein tunnustettu pelastuskoiran lahjakkuudestaan, erottuu myös suuresta älykkyydestään ja vahvasta rakenteestaan. Lue lisää tästä rakastavasta koirasta, joka on täynnä ominaisuuksia…

1. Iso koira, jolla on herkkä sydän

Hänen kanssaan raskas pää ja hänen vaikuttava kehys bernhardinkoira on iso koira, joka tekee vaikutuksen nopeasti! Sen paino voi siis saavuttaa 75 kg naisille ja 90 kg miehille. Enempää ei kuitenkaan ole kiltti et hellä tuo iso koira!

Useimmilla tämän rodun koirilla on pitkät hiukset mutta myös lyhytkarvaisia ​​koiria on olemassa ja ne ovat yhtä kauniita. Upeiden takkiensa kanssa valkoinen ja punaruskeaheidän isot korvat jotka roikkuvat ja heidän hyväntahtoiset silmät, voimme vain murskata tämän majesteettisen koiran edessä!

st bernardin debout
Tekijät: Pixabay / danielsfotowelt

2. Vuorten vartija

Saint Bernard on nimensä velkaa solaan Suuri St Bernard joka sijaitsee Sveitsissä. Siellä munkit kasvattivat heidät tekemään vahtikoirat. Luonnollinen puoli suojaava tästä koirasta ja hänen kyvystään kestää kylmää ja lunta teki hänestä täydellisen paimen et Vuoristoopas. Häntä myös kutsuttiin usein pelastustehtäviä.

3. Epäonnistumaton ystävällisyys

Saint Bernardilla on erittäin monia ominaisuuksia ja on vaikea olla joutumatta sen loitsun alle! Se on koira erittäin suloinen ja hellä. päällä ystävällisyys vertaansa vailla tekee hänestä erinomaisen kumppani lapsille, tästä syystä sen maine ”nanny” koirana. Se on kuitenkin myös erittäin suojaava on aina valmis puolustamaan aluettaan tai auttaa vaarassa olevia ihmisiä. Tämä tekee hänestä erinomaisen vahtikoirajoka voi pelastaa henkesi!

4. Tottelevainen ja erittäin älykäs koira

Bernhardinin kouluttaminen on erittäin helppoa, koska hän on luonteeltaan erittäin taitava ja tottelevainen. Koulutuksen on kuitenkin tapahduttava Varhaisesta iästä lähtien. Se on koira rauhoittua et riippumaton joka voi joskus olla hieman jyrkkäpäinen, joten tarvitaan a vankka, mukautettu koulutus et kunnioittavaa lemmikistäsi.

Saint Bernardin pää
Tekijät: Pixabay / Seaq68

5. Suurien tilojen tarve höyryn purkamiseksi

Saint Bernard tarvitsee ollakseen onnellinen isot tilat. Asuntoelämää ei siis ole tehty häntä varten! Pikemminkin hän tarvitsee paikan, jossa hän voi pitää hauskaa ja päästää höyryä poismieluiten talo laaja puutarha .

Hän on erittäin leikkisä koira, joka tarvitsee paljon fyysisistä harjoituksista. Säännölliset kävelyt ovat välttämättömiä hänen terveydelleen ja antavat hänelle mahdollisuuden hallita painoaan. Alkuperälleen uskollinen Saint Bernard erittäin vaikea sietää lämpöä ja mieluummin vuorten tuoreus.

6. Mitä sinun tulee tietää ennen adoptiota

Saint Bernardilla on a keskimääräinen elinajanodotus joka on 8-10 vuotta vanha. Hän on vahva koira, mutta sen täytyy olla silti eläinlääkärin säännöllisesti valvomassa. Se on erityisen tarpeellista katso hänen silmiään (liiallisen repeytymisen ja silmäluomien kääntymisen vaaran vuoksi) sekä heidän luuston terveytensä.

Saint Bernard vaatii a säännöllinen huolto ja yksi päivittäinen harjaus. Hän tarvitsee myös a erikoisruokavalio mukautettu heidän tarpeisiinsa ja nopea kasvu.

The vuosittaiset ylläpitokustannukset bernhardille 2200-2300€ välillä.

Pyhä bernard
Tekijät: Pixabay

Lähde

Pidät myös:

Chow Chow: perusasiat tietää tästä pörröisestä koirasta!

Koiran suojaaminen kuumuudelta: 5 vinkkiä!

Top 10 koirarotua, jotka rakastavat lapsia