kaikki mitä sinun tulee tietää tästä pienestä koirasta

Tähtien ihaama chihuahua on rotu, joka on kuuluisa seurastaan. ihmisten kuvakkeet”. Se on myös maailman pienin koira! Kokostaan ​​huolimatta sillä on oma luonteensa. Kerromme sinulle tärkeimmät Chihuahuasta täällä.

1. Pieni ja söpö

Ce pikkuinen Ne kaikki tulee Meksikojosta hän lainasi nom valtiosta tästä maasta. Se ei mittaa enempää kuin Säkäkorkeus 31 cm ja voi punnita välillä 1 ja 3 kg : todellinen kevyt !

Siellä on chihuahuoja lyhyet hiukset ja muut klo pitkät hiukset. Kaikki värit et pukuyhdistelmiä olla olemassa. Ensimmäisen, harjaa silloin tällöin tarpeeksi. Muiden on totuttava harjataan usein.

chihuahua koira
Luotto: lenestrand85/Pixabay

2. Dynaaminen koira

Vaikka se on a sisäkoiraChihuahua tarvitsee viettämään itseään. pieni lajittelut päivittäin ovat siksi ihanteellisia harjoitteluun.

Chihuahua voi hyvin asuu hyvin kerrostalossajos otat sen pois säännöllisesti. Hän voi täysin ottelu to vanhukset kuka hyötyy tästä pienestä seuralaisesta, jonka ei tarvitse tehdä kovin pitkiä kävelylenkkejä.

Hän on myös erittäin pelaajajoka tulee hyvin toimeen lapset. Se on välttämätöntä tottua siihen vähitellen elää heidän kanssaan ja hyvin selittää lapsille miten käyttäytyä koiran kanssa välttääkseen huonoja yllätyksiä.

3. Sekä hellä että skeptinen

Chihuahua jumaloida viettää aikaa hänen kanssaan maître että hän seuraa joka paikassa kerjäämään halauksia. Hänen kotinsa on tärkeä hänen silmissään: erittäin urheahän ei epäröi varoittaakseen mistä tahansa vaara.

Hän tykkää erityisesti olla ovimutta älä totu siihen ei liikaa tähän, siinä riskissä, että se onnistuu pelottava tai päinvastoin, liian varma itsestään. luonnostaan merkkiChihuahualla on tapana yrittää pakottaa ! Hänen asettaa rajoja alusta alkaen on siis erittäin tärkeä.

4. Koulutus, jota ei saa jättää huomiotta

Kun hän on vielä a pentusinun on näytettävä Chihuahualle, ettei hän voi Kaikki kanssa salliavaikka olisikin pikkuinen. Ensinnäkin sinun täytyy seurustella häntä to muut eläimet samoin kuin ihmisiä jotta siitä ei tule aggressiivinen.

From lujuutta siksi on tarpeen juurruttaa häneen koulutuksen perusteet. Erittäin älykäsChihuahualla ei ole ongelmia ymmärtää mitä kysyt häneltä. Vaikein osa on edelleen faire totella koska hän voi näyttää itsensä itsepäinen.

chihuahua koira
Tekijät: HG-Fotografie/Pixabay

5. Voimakas pieni olento

Ensi silmäyksellä Chihuahua näyttää heikko ja siksi hauras. Mutta älä mene lankaan esiintymisiä : sen eliniänodote voi pidentää jopa 20 vuotta !

Ses grands silmät täytyy olla puhdistettu säännöllisesti välttääkseen ärsytyksiä. Kiinnitä myös huomiota kylmä : Chihuahua on kolea ja kestää erittäin huonosti matalat lämpötilat. Ja pieni takki sisään talvi pienille kävelylenkeille ei kielletä!

Pysy myös valppaana minne laitat jalkasi. Tämän koiran pieni koko voi tehdä nopeasti unohda läsnäolo jos et ole varovainen. Sitä paitsi, se ei ole lelumutta yksi olla elossa. Syntynyt kahva joten ei joka tapauksessa.

Chihuahua ottaa myös paino helpostitästä syystä kiinnostus a tasapainoinen ruokavalio ja ei ei liikaa portteri !

6. Suurempi palkinto kuin itse Chihuahua

Tämä pieni koiranpala maksaa cher : Kreivi useita tuhansia euroja !

chihuahua pentu
Laajuus: workerin/Pixabay

Lähde

Pidät myös:

Koiran suojaaminen kylmältä: 5 vinkkiä!

Cavalier King Charles: tärkeimmät tiedot tästä brittiläisestä koirasta!

Mopsi: perusasiat tietää tästä ihanasta koirasta!