kaikki mitä sinun tulee tietää tästä muhkean näköisestä koirasta

Chow Chow saa sinut rakastumaan villieläinten arvoisilla hiuksillaan ja nallekarhulla. Älä kuitenkaan ole tyytynyt ja varo sen vahvaa luonnetta! Luonnostaan ​​itsenäinen, hän todella pitää yksinäisyydestään. Katsotaanpa mikä se on.

1. Hyödyllinen koira, jolla on ikivanha alkuperä!

Le Chow Chow provient Keski-Aasiasta. Ensin koira taistelu, hänestä tuli nopeasti koira kelkat, sitten puutarha. Maatilat luotiin sitten tuolissa et hänen takkinsa. Lisäksi hänen nimensä tarkoittaa ”ruoka”… (Se ei ole kovin mukavaa!)

Au yhdeksästoista vuosisata, THE Englanti tuonut sen sisään Eurooppa, säilyttääkseen rotu. Sisään Ranska, luominen Ranskalainen Chow Chow Club tee tämä koira suosittu in 1920-luku.

2. Muhkean näköinen koira

Vaikka hän on todella suloinen, emme saa unohtaa, että Chow Chow ei ole sitä ei lelu, ja hän muistuttaa sinua nopeasti ! Hänen fysiikkansa kompakti korostuu entisestään sen tilava turkki. päällä harja on sen arvoinen leijona! Hänen hiuksensa ovat edelleen yksivärinen väri: musta, punainen, kellanruskea, sininen, kerma tai valkoinen.

chow chow
Tekijät: Wikimedia Commons

päällä tukkeutunut kävely johtuu siitä käsittämätön kulmaus jäsenistään taka. Lisäksi sen rinnassa Itään suuri et basso. Tästä huolimatta tämä pieni pala voi silti painaa 20-30 kiloa!

THE fyysisiä erityispiirteitä Chow Chow’sta hänen pieni häntänsä erittäin korkealla et kiertyi selälleen, samoin kuin hänen kaunis sininen kieli.

3. Ainutlaatuinen luonne: ylpeys ja itsenäisyys!

Chow Chow on erittäin rauta et riippumaton. Joten hän osoittaa kiintymyksensä harvoin isännälleen. Huomio : se ei tarkoita ettei hän rakasta häntä, yksinkertaisesti sitä, että hän on ei lahjakas näyttää kiintymyksen merkkejä. Jos hän tekee kysyi ei halauksista, hän ei kieltäydy jonka teet hänelle, niin se on sama ravi !

Uskollinen ja uskollinen herralleen, hän on hyvin suojaava. Voit helposti luottaa häneen huolta kodistasi. Se myös mukautuu hyvin helposti ympäristöönsä: asunto tai talo, Unohda koko juttu. Hänen Olympialainen rauhallisuus tosiasia, että hän älä hauku tarvittaessa ja että hän sietää hyvin yksinäisyyttä.

4. Rajoittava avoliitto…

Tämä koira erittäin erityistä eivät pidä Ulkomaalaiset. Halaukset ovat etuoikeus varattu hänelle maître ja ihmisille jonka hän tuntee hyvin.

chow chow rotu chien
Krediitit: Pxhere

Sellaisena kuin hän on hyvin itsenäinen, hän ei pidä siitä kovinkaan paljon peli. Jos sinulla on joitain lapset, näiden on poistuttava Chow Chowsta rauhoittaa niin että hän sietää heidän läsnäoloaan. Älä unohda perustaa keskinäisen kunnioituksen säännöt välttääksesi ylivuoto jokaisesta.

Jos haluat adoptio un chow chow, älä tee sitä, jos sinulla jo on muita koiria. Satunnaisesti hän pitää mieluummin Vain huomio hänen isäntänsä. Muista se, jotta hän ei rypisty sukulaistensa kasvoihin kävelylläsi seurustella häntä pienestä pitäen.

5. Pikemminkinkesyttää kuin kouluttaa sitä!

Se on välttämätöntä tutustua hahmoon Chow Chow:stasi täydellinen hänen oppimisensa. Erittäin taitava, hän sulautuu nopeasti perustilaukset. Mutta hän osaa näyttää itsensä itsepäinen et ylpeä!

Olla lempeä ja kärsivällinen: sitä enemmän tulet olemaan positiivinen (ja) hänen kanssaan, ja mitä kauemmin hän kestää luottamus sinuun. Poika luonnollista itsenäisyyttä voi todellakin nopeasti ottaa ylimmän paikan.

6. Vankka mutta lämpöherkkä terveys

Chow Chow on vankka: sen elinajanodote on noin 12 ans. Hän ei tapaa ei erityisiä ongelmia, mutta ole varovainen korkeassa kuumuudessa. Todellakin, hänen vaientaa jokseenkin murskattu ei päästä ilmaa hyvin keuhkoihinsa, kun hän liian kuuma.

tšau tšau chiot
Tekijät: karygrabovski/Pixabay

olla koira hyvin puhdas, sinun ei tarvitse miettiä paljon hänen hiuksensa. Harjaa ne päivittäin välttääksesi tappiot, THE loiset ja suojellakseen niitä kiva volyymi!

Ja säännöllinen harjoittelu on myös tarpeellista, liian suurien välttämiseksi painonnousu.

7. Palkinto, joka on yhtä iso kuin hänen takkinsa

Chow chown hankkiminen jalostuksesta maksaa sinulle 1000-1500 euroa.

Lähde

Pidät myös:

Koiran suojaaminen kuumuudelta: 5 vinkkiä!

Basenji: perusasiat tietää tästä hienovaraisesta ja urheilullisesta koirasta!

Koira: kuinka päästä eroon kirpuista ja punkeista?