kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tästä pienestä turkkipallosta

On vaikea olla halkeilematta näin suloisen pienen kasvon edessä. Tämä pieni koira on rakastava isäntiensä kanssa, mutta myös erittäin leikkisä. Et kyllästy hänen kanssaan halailu- ja leikkituntien välillä. Löydä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tästä ihanasta ja ihanasta koirasta.

1. Spitz-perheen koira

Pomeranian Loulou, jota kutsutaan myös Spitz nain tai Pomerania, kuuluu lajikkeen koirien perheeseen saksalainen spits. On viisi erilaistanimittäin iso pystykorva (42-50 cm), keskikokoinen pystykorva (30-38 cm), pieni pystykorva (23-29 cm), kääpiypylväs tai Loulou de Pomeranie (18-22 cm) ja spitz-susi. tai Keeshond (40-58 cm).

Meidän pieni Pomeranian on siksi pienin Spitz-lajike.

2. Pienet rakkauden kasvot

Pomeranian Loulou on ominaista sen miniatyyri koko ja hänen pitkät, sileät, pörröiset hiukset. Sen koko vaihtelee välillä 18 ja 22 senttiä ja sen paino ei yleensä ylitä 3,5 kiloa. THE pukeutumisensa värejä voi vaihdella valkoisen, mustan, punaisen, harmaan ja ruskean välillä. Heidän kasvonsa ovat vastustamattomat, koska nämä pienet pedot todella muistuttavat meitä elävistä täytetyistä eläimistä.

Pomeranian
Tekijät: Pixabay

3. Tottelevainen eläin

Tämä pieni koira on erittäin miellyttävä. Se on eläin, joka tottuu helposti erilaisiin ympäristöihin. Pienen kokonsa vuoksi hän voi asua varsinkin kerrostalossa. Suurimman osan ajasta tämä pieni koira oppii helposti äläkä tee paljoa hölynpölyä. Toisaalta tämä haukkuu paljonvarsinkin koska hän on pelokas vieraiden ihmisten kanssa, mikä on hänelle velkaa lempinimen ”vahtikoira”.

4. Vaikuttava eloisuus ja dynaamisuus

Tämä pieni koira on todellinen energiapallo. Itse asiassa, vaikka se mukautuu helposti pieniin tiloihin ja yksinäisyyteen, se tarvitsee sitä nopeastityhjentää kaikki energiansa. Sitä varten ei ole parempaa kuin viedä hänet puistoon leikkimään hänen kanssaan.

Pomeranian
Tekijät: pxhere

5. Rotu, jota pitää hemmotella

Kuten voit kuvitella, Pomeranianin ihanat hiukset vaativat paljon huoltoa. Siksi on tarpeen viedä hänet hyvin säännöllisesti hoitoon. On suositeltavaa tehdä tämä noin 12 viikon välein, jotta hänen turkkinsa ei sotkeutuisi. Sulamisen aikana on suositeltavaa vähentää hoitokertojen välistä tilaa.

6. Kallis pehmustettu eläin

Nämä pienet koirat ovat kullan arvoisia! Todellakin, toivoaksesi toivottavasi Pomeranianin tervetulleeksi perheeseesi, sinun on laskettava noin 2 200 euroa pelkästään sen hankintaan. Jos uskot ihastuvasi tähän pieneen täytettyyn eläimeen, älä unohda laskea ylimääräisiä kustannuksia, nimittäin eläinlääkäri, hoito, ruoka tai jopa varusteet.

Pomeranian
Krediitit: Pxhere

Lähteet: chien.com, Le mag du chien

Pidät myös: