kaikkea tästä uudesta koirarodusta

Et luultavasti ole missannut Pomsky-ilmiötä. Tämä 2000-luvun alussa luotu uusi koirarotu halkeilee verkkoa enemmän kuin suloisen ruumiinrakenteensa ansiosta. Todellakin, tämä koira näyttää todella miniatyyrisudelta. Löydä kaikki, mitä sinun tulee tietää Pomskysta: ominaisuudet, hahmot, hinta…

1. Poikkeuksellinen ylitys

Jos Pomsky on niin vastustamaton, se johtuu siitä, että se saa viehätyksensä kahdesta upeasta rodusta, nimittäin siperianhusky ja Spitz nainkutsutaan myös Pomeranian. Koirarotujen yhdistämisen tavoitteena oli suunnitella eläin, jolla on husky-fysiikka, mutta pienikokoinen. Veto on onnistunut, koska tämä rotu on pureskeltavaa! Fédération Cynologique Internationale ei toistaiseksi ole tunnustanut Pomskya. Toisaalta on olemassa a Euroopan Pomsky-klubi kesäkuusta 2018 lähtien. Tällä pyritään virallistamaan tämän rodun standardit.

Tällä hetkellä on olemassa erilaisia ​​Pomsky-kokoja. Nimittäin se, että mitä kauempana risti on sukupolvien kuluessa, sitä pienemmäksi koira tulee olemaan. Esimerkiksi koira, jonka vanhemmat ovat pomskyja, on todennäköisemmin pieni verrattuna koiraan, jonka vanhemmat ovat Husky ja Pomeranian. Myös näiden koirien koko vaihtelee Säkäkorkeus on 20–40 senttimetriä.

2. Sosiaalisen median tähti

Jos koirat ovat niin kuuluisia, se johtuu pääasiassa sosiaalisista verkostoista, erityisesti USA ja Iso-Britannia. Näistä eläimistä on puhuttu paljon heidän ansiostaan epätyypillinen ruumiinrakenne jota voi verrata muhkeaan. Tässä on kuitenkin oltava erittäin varovainen hieno, koska koirat eivät ole leluja. Siksi on tarpeen harkita huolellisesti ennen niiden hyväksymistä.

chiot Pomsky
Tekijät: Flickr

3. Lauhkea koira

Mitä tulee ruumiinrakenteeseen, Pomsky on se hahmojen ylittäminen Huskysta ja kääpiöpystykorvasta. Tämä tarkoittaa, että hän peri viat ja ominaisuudet jokaisesta. Tästä syystä, toisin kuin voisi kuvitella, tällä pienellä turkkipallolla on yleensä a vahva luonne. Sen lisäksi Pomsky on erittäin leikkisä ja nauttii erityisesti pelaamisesta mestariensa kanssa. Kuten Spitz, se tapahtuu, että tämä eläin ei siedä lapsia ja muita eläimiä. Itse asiassa se tarvitsee rauhaa ja paljon huomiota omistajilta. Eläin on kuitenkin erittäin tottelevainen ja voi elää ilman ongelmia asunto.

4. Hän tarvitsee vankan koulutuksen

Alkuperänsä vuoksi Pomsky on a primitiivinen koira. Tästä syystä se vaatii a yrityskoulutus nuoremmasta iästä lähtien. Ilmeisesti yritys ei ole synonyymi väkivallalle. Kyse on koiran opettamisesta omaksua oikea käytös yksilöiden kanssa. Siitä huolimatta Pomsky on edelleen suhteellisen helppo koulutettava rotu, kunhan koulutus alkaa mahdollisimman varhain.

5. Tiedot vielä määrittelemättä

Pomsky-koirarotu on edelleen vähän tunnettu. Itse asiassa, kun otetaan huomioon se tosiasia, että harvoilla ihmisillä on Pomsky, on vaikea yhdistää sitä tiettyyn hahmoon, mutta myös siihen hyvin sopiviin suosituksiin. Jos päätät adoptoida tämän uuden rodun koiran, sinun on siksi oltava erittäin tarkkaavainen, jotta voit täyttää sen tarpeet ja kunnioittaa sen toiveita. Jos sinulla on vaikeuksia tunnistaa koirasi, suosittelemme kääntymään a koiran käyttäytyjä kuka voi auttaa sinua.

6. Korkea hinta

Sinun on taisteltava onnistuaksesi adoptoimaan Pomsky-koiran. Todellakin, on olemassa hyvin harvat maatilat tälle rodulle. Jos onnistut lopulta löytämään sellaisen, sinun on käytettävä tietty määrä rahaa. Pomskyn keskihinta on 1600 euroa sekä miehille että naisille.

Lähde

Pidät myös: