kaikkea tästä kauniista koirasta

Berninpaimenkoira on loistava ulkoilukoira. Hänen ihastuttavat kasvonsa ja monet ominaisuudet saavat sinut rakastamaan häntä! Jos haluat lisätietoja berninpaimenkoirasta, jatka tämän artikkelin lukemista.

1. Vuoristoinen alkuperä

The Berninpaimenkoira on peräisin Suisse. Sen nimi tulee sanasta Bernin kaupunki. Sitä käytetään sitten mm paimen ja tilanvartijamutta myös kuten vuoristoa etsivä koira.

Nykyään hänen merkki kärsivällinen et suojaava tekee hänestä erittäin hyvän opaskoira tai siitä turvallisuus.

2. Iso nalle näyttää

Tämä koirarotu on molemmat majesteettinen et söpö. Berninpaimenkoira on suuri ja voi mitata välillä Säkäkorkeus 64 ja 70 cm sukupuolensa mukaan. THE miehiä ovat huomattavasti enemmän raskas että naaraat : välissä 50 ja 60 kg näille herroille ja välillä Näille naisille 40 ja 45 kg.

The takki Berninpaimenkoira on enimmäkseen musta. Löydämme joitain blanc rintakilvessä, jalkojen päässä ja joskus hännässä. Siinä on myös Ruskeat tahrat suuhun ja muihin kehon osiin. Silmien yläpuolella ne antavat sille paljon ilmaisukyvystä !

Ses pitkät hiukset vaativat huoltoa erittäin säännöllinen. Lisäksi heillä on ajanjakso multaa kaksi kertaa vuodessa.

berninpaimenkoira
Tekijät: mwewering/Pixabay

3. Koira, joka arvostaa rauhallisuutta ja ulkoilua

Berninpaimenkoira ei ole ei erityisen urheilullinen, varsinkin hänen takiaan paino. Jos hänet palkattiin paimeneksi, se oli ennen kaikkea hänen valppauttasisään kärsivällisyyttä ja hänen ketteryyttä. Voit ottaa sen mukaasi pitkät kävelytmutta välttää liikaa juosta tai olla klo pyörä.

Hän on vahvasti ei suositeltu elää niin ison koiran kanssa asunto. A maison kanssa jardin on sopivampi. Ystäväsi tarvitsee tilasta ja paikka, jossa hän voi nauttia vehreyttä. Hän nauttii myös hengailusta kanssasi. ainakin kerran päivässä.

4. Hän rakastaa olla osa perhettä

Hän on erittäin koira hellä et uskollinen. Voimme jopa sanoa hänestä, että hän on ruukku liimaa”, mikä tekee siitä lähellä lapsetmutta myös vanhukset. Varten avoliitto nuorten tai muiden eläinten kanssa on tärkeää tottuu siihen lapsena.

Berninpaimenkoira rakastaa pelata et juosta ulkonamutta siitä tulee melkoista rauhoittua et kunnioittavaa Vastaanottaja talon sisällä. Lisäksi hän haukkuu hyvin vähänpaitsi Anna hälytys tunkeutumisen sattuessa ei-toivottua. Se tekee hänestä a erinomainen vahtikoira joka tekee kaiken puolesta suojella poika eteinen ja jäsenet jotka asuvat siinä.

berninpaimenkoira
Luotto: wa40friend/Pixabay

5. Hän on erittäin älykäs ja innokas oppimaan

Sinun on otettava vastuu koulutus berninpaimenkoirasta hänen ollessaan vielä a pentu. Hänen isäntänsä on oltava molemmat pehmeä et maatila tehdäkseen hänet luota häneen. Hänellä on myös a erinomainen muisti, mikä helpottaa oppimista. Älä epäröi palkinto kun hän onnistuu mitä pyydät häntä tekemään.

Kuten se on erittäin lähellä isäntänsäon tärkeää opettaa berninpaimenkoira olla joskus yksin. Häntä täytyy juurruttaa positiiviset arvot jotta hän ymmärtää, että kun et ole paikalla, sinä tulee varmasti takaisin kerralla tai toisella. Lisäksi se voi helposti varo vieraita kun hän on nuori. THE seurustella mahdollisimman pian on siksi välttämätöntä.

6. Tarkkaile hänen terveyttään

Berninpaimenkoira näyttää tukevalta. Kuitenkin, isot koirat usein enemmän kuin ongelmia kuin heidän pienemmät sisarukset.

Se on erityisen alainen lonkkaongelmat et vatsa. Se on välttämätöntä katsoa poika liikunta ja hänen syöttää. Vältä myös saada hänet juoksemaan ateriansa jälkeen.

Se on koira, joka ei tue voimakasta lämpöä. Priorisoi varjoisia paikkoja kävelylle kesä ja älä unohda tuoda vesipullo kanssasi.

Ses roikkuvat korvat tuottaa usein otitis. Puhdas säännöllisesti berninpaimenkoirasi korviin rajoittaa tartuntariskiä. Helpottaaksesi sitä, totuta hänet tällaisiin manipulaatioihin nuoremmasta iästä lähtien.

Lopuksi valitse hyvin karjanhoito missä vain haluat adoptoija ja Berninpaimenkoira. Todellakin, jotkut geneettisiä sairauksia voidaan siirtää johtuen sukusiitosValitettavasti yleinen jalostuksessa.

Sen elinajanodote on 7-9 vuotta vanha.

7. Hinta, joka on verrannollinen tämän suuren elämänkumppanin kokoon

Riippuen siitä, mistä ostat sen, berninpaimenkoira maksaa sinulle välillä 900 ja 2000 euroa.

berninpaimenkoiran pentu
Tekijät: schlaphohr/Pixabay

Viitteet

MEGNIN, Pierre. Koira ja sen rodut. Kasvattajan toimistossa, 1897.