kaikkea tästä energisestä koirasta

Boxer on koira, joka on täynnä energiaa ja kiintymystä. Jos hänellä voi olla huono maine, se on väärin, koska hänellä on ystävällinen ja leikkisä luonne. Jos pidät treenaamisesta ja höyryn purkamisesta, tämä koira on sinua varten! Tutustu Boxerin tärkeisiin seikkoihin viipymättä.

1. Tyylikäs koira

Boxerilla on urheilullinen vartalo. Se on koira keskikokoinen erittäin tukeva : uros painaa välillä 30 ja 38 kg ja välissä nainen 24 ja 32 kg. Poika karkeat hiukset ei ole vähemmän kiiltävä ja sillä voi olla eri värejä:

  • Ruskea mekko, yksivärinen, joka voi olla vaalea tai tumma. Siihen liittyy usein valkoisia osia.
  • Brindle mekkojossa on epäsäännölliset raidat ja eri värejä.

Hänen korvansa roikkuvat muodostaen yksi vielämikä antaa sille a lempeä ilme. Bokserit myös usein häntä leikattu pois omistajansa toimesta. Se on normaalisti korkea ja melko pitkä ja sitä ei tarvitse leikata ollenkaan.

nyrkkeilijä koira
Tekijät: Wikimedia Commons

2. Pienten ystävä

Jos sinulla on lapsetBoxer menee ihaile niitä ! Lempeä ja uskollinen, hän tekee mitä tahansa suojele heitä. Poika vahtikoiran hahmo ei siis estä häntä osaamasta pitää hauskaa.

Kuitenkin, vaikka hänen temperamenttinsa on edistää sosiaalista vuorovaikutustase vietotuttaa olla vuorovaikutuksessa lasten kanssa (ja päinvastoin). Tämä mahdollistaa sääntöjen laatimisen molemminpuolinen kunnioitus.

3. Verraton energia

Nyrkkeilijä rakastaa pelata ja juosta. Hän on ehkä kärsivällinenmutta se ei kompensoi sitä animoitu. Joten se ei ole ei rauhallinen koirase vastaa pikemminkin mestareita, jotka haluavat viettää fyysisesti.

Hänen energiantarpeensa on sellainen, että jos et ota häntä pois säännöllisestihän saattaa pystyä leikkiä kanssa sisustusesi esineitä. Jos siitä tulee a tapaBoxerista voi tulla hallitsematon. Se on näin ollen mestarille opettaa hänelle kurinalaisuutta ja varmistaa, että heidän tarpeensa täytetään täysin.

The seksiä koira on myös ratkaiseva: Boxer Uros tulee olemaan paljon enemmän difficile kouluttaa vain yhtä Nainen. Samoin se ei ole ideaali adoptoida a Nyrkkeilijä jos sinulla ei ole Ei koskaan oli koira ennen.

4. Yksinäisyys: ei hänelle

Tällä vahvalla miehellä on a vaahtokarkki sydän. Joten jos annat sen liian usein yksinhän tuntee hylätty. Siksi hän tarvitsee paljon huomiota. Todellakin, olet tälle koiralle a yrityksen mestari !

5. Talo tai huoneisto

Tämä koira voi elää sekä talossa että asunnossa. Tärkeintä on temps että annat sen. Boxerin pitää ainakin mennä ulos 2 tuntia päivässävenyttääkseen jalkojaan.

Boxer voi hyvin elää ulkona jos jätät hänelle kennelin, ruokaa ja vettä. Kuitenkin hän suosikki Asua kanssasi sisätilat ja kyllästyy jos annat sen vain liian pitkä aika.

nyrkkeilijä koira
Tekijät: Andy_van_Dyk/Pixabay

6. Hauras terveys

Vahvasta ulkonäöstään huolimatta Boxer voi sairastua helposti. Ses niveletpoika coeur ja hänen vatsa ovat hänen heikot kohdat se on siksi välttämätöntä katsoa kanssa varotoimenpide.

Muista myös aina lähteä varjoisa nurkka mistä hän voi suojautua soleil. Sen litteä kuono tekee siitä alttiita hengitysvaikeuksia, varsinkin kuumalla säällä. Lisäksi hänellä on a herkkä iho.

Boxerin elinajanodote on 10-12 vuotta vanha.

7. Helppo huoltaa

Bokseri menettää hyvin vähän hiuksiavarsinkin jos sinä harjata vähintään kerran viikossa. On myös suositeltavaa pese se silloin tällöin a shampoopesu mukautettu herkälle iholleen.

Sen kanssa roikkuvat huuletse on todennäköisesti kuolata : pieni isku nenäliinalla ja siitä ei puhuta enempää!

8. Rodun hinta

Boxerin hankkiminen maksaa sinulle välillä 800 ja 1400 euroa, joka on edelleen erittäin korkea. Ole varovainen, kun osoitat a laillistettu kasvattaja voidakseen valita pennun, jolla on a Hyvä hahmo. Todellakin, pentu ostettiin a tietty on usein vähemmän koulutettuja ja se voi kestää huonoja tapoja nuoremmasta iästä lähtien.

nyrkkeilijän pentu
Krediitit: Pxhere

Viitteet
MEGNIN, Pierre. Koira ja sen rodut. Rancherin toimistoissa, 1897. /laajenna]