Ilahduta koiraasi tänä pääsiäisenä näillä herkkuresepteillä

Pääsiäinen on lyömätöntä aikaa kaikille suklaan ystäville. Ja monet heistä arvostavat sitä, koska yhdeksän kymmenestä ranskalaisesta sanoo pitävänsä suklaasta ja useampi kuin yksi kolmesta syö sitä säännöllisesti. Valitettavasti olemme ainoita, jotka hoitavat itseämme, koska suklaa on myrkyllistä hiuspalloillemme. Voit kuitenkin silti ottaa piskisi mukaan juhliin valmistamalla tilaisuuteen pieniä herkkuja! Muista, että olimme jo tarjonneet sinulle joitain reseptejä pannukakkuja kynttilänpäivänä ja evästeitä varten Halloween myös varten Noël. Tänään siis pääsiäinen ja sen kuuluisat munat ovat valokeilassa.

Resepti DogBuddy

Pienet pääsiäispuput omenoiden ja porkkanoiden kanssa

Tämän reseptin leikkisänä puolena on suositeltavaa varustaa itsellesi kanin muotoinen muotti. Tietenkin koirasi ei tiedä eroa kanin ja klassisemman muotoisen keksin välillä.. Joten jos et halua panostaa tällaiseen muottiin, älä huoli, resepti toimii myös klassisen muotin kanssa.

Luettelo tarvittavista ainesosista:

 • 115 g raastettua porkkanaa (ne ovat antioksidanttien ja A-vitamiinin lähde sisältämän beetakaroteenin kautta)
 • 140 g tattarijauhoja (tattariproteiineilla on korkea biologinen arvo sekä kaikki koirallesi välttämättömät aminohapot.)
 • 30 g makeuttamatonta omenahilloketta (tämä varmistaa, että herkku ei ole liian makea koirallesi)
 • 30 g oliivi- tai kookosöljyä (kasviöljyt sisältävät runsaasti välttämättömiä rasvahappoja.)
 • Muna ( Keitetyt munat ovat turvallisia koirille.)
 • Tl leivinjauhetta (Kun se on keitetty, se ei aiheuta vaaraa lemmikkillesi.)

Pääsiäispupujen valmistus:

Aloita esilämmittämällä uuni. 180 asteessa.

Kun sinulla on 115 grammaa raastettuja porkkanoita, varaa ne keittiön nurkkaan. Riko muna kulhoon ja vatkaa se. Lisää peräkkäin kompotti, öljy, jauhot ja leivinjauhe.

Kun seos on homogeeninen, voit lisätä raastettua porkkanaa. Sekoita kaikki hyvin, tahnan tulisi olla melko paksua.

Nyt kun taikina on valmis, voit täyttää muotit. Jos et ole valinnut kanimuotteja, voit käyttää esimerkiksi muffinsimuotteja tai financier-muotteja. Paista noin kymmenen minuuttia, anna jäähtyä ja maistelu voi alkaa!

Jäädytetyt pääsiäismunat

Vaikka lankaa ei kannata löytää huhtikuussa, täytyy myöntää, että kyseessä on aurinkoisten päivien paluu! Aurinko ja lämpö ovat siis siellä, joten miksi et virkistäisi koiraasi pakastetuilla pääsiäismunilla? Nämä pienet herkut valmistetaan vain jogurtista ja punaisista hedelmistä, niin että olemme vakuuttuneita, että sinäkin haluat syödä niitä!

Luettelo tarvittavista ainesosista:

 • Tavallinen jogurtti (Jogurtti ei ole haitallista koirallesi. Jos se on kuitenkin herkkä ruoansulatuskanavan tasolle, se voi aiheuttaa ripulia. Tässä tapauksessa kannattaa valita kasvisjogurtti.)
 • Banaani (Tässä hedelmässä on runsaasti magnesiumia ja se on hyvä koirasi luuston terveydelle. Se auttaa myös elimistöä paremmin omaksumaan vitamiineja.)
 • Puolet punttia vadelmia (Ne sisältävät C-vitamiinia ja niillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia.)
 • Puolet mansikoita (Mansikat sisältävät runsaasti antioksidantteja, rautaa, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia jne. Tämä hedelmä sopii siksi erinomaisesti koirallesi.)
 • Muutama mustikka (Ne sisältävät monia antioksidantteja ja ovat myös voimakas luonnollinen stimulantti, joka auttaa vahvistamaan piskisi immuunijärjestelmää.)

Kuinka tehdä pakastettuja pääsiäismunia:

Tämän reseptin tekemiseen tarvitset silikonimuotin, joka edustaa pieniä munia, mutta se toimii minkä tahansa pienen muotin kanssa. Aloita sekoittamalla kaikki hedelmät tasaiseksi. Seoksen tulee näyttää smoothielta.

Kaada tämä seos pieniin muotteihin ja täytä ne puoliväliin. Laita ne sitten pakastimeen vähintään 30 minuutiksi.

Kun ensimmäinen seos on hyytynyt hyvin pakastimessa, Voit kaataa jogurtin päälle niin, että kaikki muotit täyttyvät. Laita valmisteet tällä kertaa uudelleen pakastimeen 2 tunnin ajan. Pura sitten munasi muotista ja anna kakkasi maistaa sitä! Voit myös laittaa herkut hänen Kongiinsa.