Erilaiset tunnisteet kadonneen koiran löytämiseen

Pelkäätkö menettäväsi koirasi? Joten jos se ei ole vielä tehty, ripusta riipus hänen kaulakoruunsa! Niitä on kuitenkin markkinoilla monia, etkä välttämättä ole varma, kumman puoleen kääntyä. Totta puhuen, se on ennen kaikkea makuasia. Klassisesta kaiverretusta tunnisteesta liitettyyn riipukseen, aiomme siksi listata kaikki markkinoilla olevat ratkaisut, jotta voit löytää koirallesi sopivimman ratkaisun.

Medaljonki on erittäin hyödyllinen esine, kun lemmikkisi eksyy. Se todellakin helpottaa hänet löytäneen henkilön askeleita ja mahdollistaa siten pienen seuralaisen löytämisen nopeammin. Sen sijaan, että joutuisit menemään eläinlääkärin luo tunnistamaan koira, riipus antaa sinulle suoran pääsyn kontaktiisi ja varoittaa sinua nopeasti. Tämä ei tietenkään vapauta sinua koirasi hakemisesta!

Kaiverrettu mitali

Klassinen ja kaikille tuttu kaiverrettu mitali on erinomainen ratkaisu. Jos olet tyyppi, joka ostaa uusimmat trendikkäät asusteet piskillesi, sinun pitäisi pitää siitä! Itse asiassa yksi sen suurista eduista on sese voi olla hyvin esteettinen. Nykyään on lukuisia merkkejä, jotka tarjoavat monia malleja: yksinkertaisesta pyöreästä mitalista luun muotoon, hampurilaisen tai koirasi hahmolla varustetun mitalin, Jokaiseen makuun löytyy jotakin. Ainoa haittapuoli on, että siihen ei voi kaivertaa paljon tietoa, vaan vain nimen ja matkapuhelinnumeron. On kuitenkin enemmän kuin tarpeeksi ottaa sinuun yhteyttä, jos piskisi löytyy. Varo, ettet menetä puhelinnumeroasi väärin, muuten sinun on ostettava mitali!

Metalliputki

Metalliputki on kuitenkin paljon vähemmän esteettinen kuin yllä kuvattu mitali erittäin kätevä ja jotkut mallit ovat melko suunnittelija. Arvostaville koiranomistajille harkintavaltaa, tämä vaihtoehto on ihanteellinen. Sinun tarvitsee vain sujauttaa pieni pala paperia, johon olet kirjoittanut kaikki tarvittavat tiedot. Sinne voit kirjoittaa enemmän tietoa kuin mitaliin, kuten esimerkiksi osoitteesi. Ja jos koskaan vaihdat puhelinnumeroasi, mikään ei voisi olla yksinkertaisempaa: sinun tarvitsee vain vaihtaa sisällä oleva pieni paperilappu. Ainoa havaittavamme haittapuoli on se, että joillakin malleilla on taipumus irrottaa itsestään…

Kytketty riipus

Yhdistetty riipus on edistynein esine eläimesi tietojen tallentamisessa. Voisimme kutsua sitä a lisäys mikrosiruun. Sinne voidaan tallentaa todellakin paljon enemmän kuin tunnistetta ja putkea, koska koirasi löytäjällä on pääsy nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi, koiran elämäntyyliin, hänen käyttäytymiseensa, terveysongelmia jne. Älypuhelimen käyttö ja skannaus QR-koodi medaljonkiin painettuina, hän voi paikantaa sinut nopeasti ja tietää, miten koiraa hallitaan odottaessaan mahdollisimman hyvin tiedoilla, joihin hänellä on ollut pääsy. Jos muutat tai muuten, voit päivittää ne helposti yhdistetylle medaljongillesi omistetulla sivustolla.