Entä laboratoriokoiran adoptointi?

Oletko koskaan ajatellut laboratorioista pelastetun koiran adoptoimista? Nämä köyhät koirat ovat viettäneet elämänsä kaltereiden takana eivätkä tiedä todellisesta koiraelämästä mitään. Siksi he tarvitsevat paljon aikaa ja huomiota, mutta saatuaan heidän luottamuksensa he osoittautuvat loistaviksi kumppaneiksi.

Mitkä ovat laboratoriokoiran ominaisuudet?

Beaglit häkissä
Krediitit: Tattom / iStock

Sinun täytyy tietää se useimmat laboratoriokoirat ovat beagle-rotuja. Sattuu myös, että ne ovat kultaisia ​​noutajia, mutta harvoin muita rotuja. Sukupuolipreferenssiä ei ole, joten voit adoptoida sekä miehen että naisen. Myös ikä vaihtelee: on mahdollista tavata niin pentuja kuin aikuisiakin koiria. Kaikissa tapauksissa näiden koirien sijoittamisesta huolehtivat yhdistykset tunnistavat ne ja päivittävät rokotteensa alkupäässä.

Miten otan laboratoriokoiran?

Beagle metalliaidan takana
Teot: Lunja / iStock

GRAAL on yhdistys, joka kerää muun muassa koe-eläimiä. Se tekee yhteistyötä monien kumppanitarhojen kanssa, jotka huolehtivat eläimistä rakenteissaan. Löydät myös nämä turvakodit suoraan heidän sivustollaan. Mitään erityisiä kriteereitä ei ole etukäteen täytettävä. Nämä ovat turvakoteja päätettävä, minne ja kenelle sijoitetaan eläimet vakiokäytäntöjen mukaisesti : adoptoijien valinta, sijoitusalue, käynti ennen adoptiota ja sen jälkeen… adoptiomaksut voivat myös vaihdella turvakodittain.

Miten on parasta toivottaa laboratoriokoira tervetulleeksi?

Beagle-koira makaa matolla
Tekijät: alex_ugalek / iStock

Ensinnäkin sinun on oltava tietoinen siitä, mitä nämä koirat ovat käyneet läpi. ne ovat eläimiä jotka eivät ole koskaan nähneet mitään elämässään, jotka eivät ole koskaan haistaneet mitään, jotka eivät ole koskaan leikkineet, joita ei ole koskaan hyväilty ja joita ei ole koskaan rakastettu. Laboratoriokoiran adoptointi vaatii siksi aikaa. Jos olet poissa kotoa 10 tuntia päivässä, älä vaivaudu. Vaikka koirasi näyttää aikuiselta, todellisuudessa Hän on pentu, jolle on opetettava kaikki. On myös erittäin suositeltavaa, että perheenjäsen voi olla hänen luonaan useita päiviä, jotta hän vähitellen tottuu uuteen elämäänsä.

Yleensä talossa asiat sujuvat hyvin, mutta sinun on oltava kärsivällinen, kun se tulee ulos. Koirasi ei ole tiennyt mitään muuta kuin kaltereita ja häkkinsä jäistä laattalattiaa. Pieninkin lehden kahina, meluisa ajoneuvo tai häntä kutittava kappale voi pelotella häntä valtavasti. Tästä syystä on suositeltavaa suosia muutaman ensimmäisen kerran melko lyhyitä retkiä. Beaglit ovat melko pelokkaita, mutta ajan ja suuren rakkauden myötä niistä tulee uskomattomia elämänkumppaneita.

Voiko laboratoriokoira kärsiä häiriöistä?

Beagle ja kouluta hurleria
Laajuus: srugina / iStock

Hänen kokemuksensa perusteella on mahdollista, että koirallesi kehittyy käyttäytymisongelmia. Mutta todellisuudessa jokaisella eläimellä on oma persoonallisuutensa, ja kun jotkut sopeutuvat nopeasti, toiset ovat todella ahdistuneita. Hänen vaikeasta kokemuksestaan ​​huolimatta et ole välttämättä aina pitänyt kiinni hänestä. Tämä saattaa todellakin luoda hyperkiintymyksen, ja sinä päivänä, jona aiot lähteä, hänen voi olla hyvin monimutkaista elää. Tällaisissa tapauksissa koirasi voi muuttua tuhoisaksi tai alkaa haukkua jatkuvasti.