enemmän mies vai nainen?

Se on hyvä ? Oletko vakuuttunut adoptoimaan pienen turkkipallon? Loistava ! Monchienetmoi on kirjoittanut sinulle paljon artikkeleita valmistaakseen sinut parhaiten uuden ystäväsi saapumista varten! Mutta olemme myös täällä auttaaksemme sinua valitsemaan elämäntyyliisi ja toiveihisi parhaiten sopivan koiran. Muuten… oletko miettinyt, minkä sukupuolen valitset? Selvempien käsitysten saamiseksi tässä on uros- ja naaraskoirien ominaisuudet!

uroskoiria

Uroskoirat ovat yleensä voimakkaampi. Tämä vaihtelee rodun mukaan, mutta se pätee sitäkin enemmän vaikuttavat rodut kuten esimerkiksi saksanpaimenkoirat. Tämä teho tekee miehistä hieman vaikeampaa kouluttaa kuin naisia; sinun tulee olla enemmän maatila.

Tekijät: STOWEN SETO / IStock

Urokset ovat kotoisin erittäin hyviä vahtikoiria. Varo kuitenkin, sillä nämä ovat vähemmän suvaitsevaisia ​​muita miehiä kohtaan. Tässä samassa hengessä ylivaltaakoirasi voi virtsa kaikkialla varten merkitsevät alueitaan.

Voi myös olla, että uroskoira on enemmän taipuvainen karkuun kuin nainen. Ennen kaikkea jos hän haistaa naisen kuumuudessa ympärillä (hän ​​voi haistaa sen kilometrien päähän); siitä tulee sitten vaikea hallita ja epäilemättä valmis tekemään mitä tahansa liittyäkseen häneen. Siksi on tarpeen huomioauto ne onnettomuuksia on lukuisia niinä hetkinä.

Tästä syystä jotkut varotoimenpiteet on otettava. Itse asiassa se on parempi steriloi koirasi ennen kuin se on 7 kuukauden ikäinen niin ettei hänellä ole aggressiivista käytöstä.

Lopuksi uroskoira kunnioittaa miestä enemmän ja tulee olemaan osallisempi hänen kanssaan.

naaraat koirat

Naaraat tulevat olemaan rauhallisempi et tottelevainen kuin miehiä.

Jos talossa on lapsia, se todennäköisesti adoptoi a äidillinen käyttäytyminen heidän kanssaan. Positiivista käytöstä, joka on kuitenkin välttämätöntä katsoa estääkseen siitäkin muodostumasta omistushaluinen lastesi kanssa.

pinkki tyttö naaras koira
Luotto: PatrikSlezak / iStock

Tietysti myös naisen adoptointi on ennustaa lämpöäsi. Lämmöt tekevät vain viimeiset 15 päivää jos naaraskoira on steriloituJa tämä kaksi kertaa vuodessa. Näiden kahden viikon aikana on tarpeen varmistaa kotisi siisteydestä (koska hän menettää verta), mutta myös monia miehiä jotka ovat tunteneet sen ja haluavat pariutua.

Roskien tai sairauksien välttämiseksi, se on välttämätöntä tehdä steriloida (kirurginen sterilointi) ennen kuin hän oli kaksivuotias.

Valinta a Nainen pysyä pidempään suositellaan henkilölle, jolla ei ole koskaan ollut koiraa. Itse asiassa, kuten edellä mainittiin, he ovat rakastavampia ja helpompia kouluttaa.

Eli mikä sukupuoli sopii sinulle parhaiten?

Lähteet

Pidät myös:

Vuonna 2019 syntyneet koirat: P-kirjaimella alkavia hirvinimiideoita

Koiran adoptointi: 5 hyvää tapaa ottaa käyttöön heti sen saapuessa

Koiran kanssa asuminen asunnossa: 5 mahdollista rotua!