Corgi, kuningatar Elizabeth II:n Platinum Jubilee -juhlan tähti

Englannin kuningatar Elisabet II juhli viime viikolla hallituskautensa 70-vuotispäivää, mutta lavan etureunasta löytyi täysin erilainen persoona: Corgi! Kuningatar on rakastunut tähän rotuun varhaisesta lapsuudestaan ​​lähtien, ja hän on omistanut ja kasvattanut peräti kolmekymmentä näitä suloisia pieniä koiria! Nämä ovat nyt erottamattomia suvereenin kuvasta.

Elämän koira

Vuonna 1933 nuori Elizabeth, joka oli silloin vasta lapsi, löysi tämän koirarodun. Hänen isänsä, kuningas George VI, esitteli heidän ensimmäisen Corginsa nimeltä Dookie perheeseen. Tästä tapaamisesta syntyi a pitkä ja ikuinen rakkaustarina kuningattaren ja tämän ainutlaatuisen pienen koiran välillä. Hänen 18-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi hänelle tarjottiin jopa pieni nainen Corgi Pembroke nimeltä Susan (kuva yllä). Sen jälkeen kuningatar kasvatti vähintään 14 Corgisukupolvea hieman mieluummin pembroke-rotua. Hän on kuitenkin antanut aatelistonsa myös hybridikoiralle: Dorgille. Hauska corgin ja mäyräkoiran risteytys, tämä koira syntyi onnettomuuden seurauksena, joka ilmeisesti miellytti kuningatar Elizabeth II:ta.

Corgit kunnioitettu

Corgi Englannin kuningattaren Jubilee Drone Show'ssa
© YouTube-kuvakaappaus – mana karimnagar

Koska kuningatar Elisabet on aina rakastanut niitä, riemuvuotensa viettäminen ilman niitä ei todellakaan olisi ollut samaa makua, varsinkin kun kaikki yhdistävät tämän pienen koiran nyt kuningattareen! Lisäksi kun ajattelemme niin tämä rotu on lähellä sukupuuttoon kuolemista vuotta sitten Corgit ansaitsisivat olla valokeilassa, ja sitä juhlien järjestäjä Katie Raby halusi tehdä. Sitä paitsi, ” Monet ovat niitä, jotka eivät ole koskaan tavanneet yhtäkään »hän todistaa, mikä selittää niiden lontoolaisten innostuksen, jotka eivät epäröineet jonottaa ottaa kuvasi corgilla Leadenhallin katetuilla markkinoilla. Koirat, joita vaihdettiin säännöllisesti väsymyksen välttämiseksi, käyttivät punaista viittaa, joka oli vuorattu hermeliinillä, ja heidät kruunattiin kuin hallitsija!

Lontoon keskustassa yhdeksäntoista värikkäitä corgi-patsaita eri taiteilijoiden tekemiä. Löysimme myös jättiläisnukkeja suuren paraatin aikana, astiat Corgin ja emoji Kuninkaallinen perhe paljastettiin erityisesti kuningatar Elisabetin 70-vuotiskaudelle luodun. Saatavilla vain Twitterissä, se lisätään automaattisesti juhlien kommentoimiseen annettujen virallisten hashtagejen loppuun. Se edustaa corgia, jolla on purppurakruunu, joka on Jubilee-juhlan lippulaivaväri. Sama drone show korosti pieni lyhytjalkainen koira, jolla on terävät korvat (katso kuva yllä)!