9 menestyneintä koirarotusekoitusta

Onko sinulla koskaan ollut tilaisuus tavata koiraa, joka on syntynyt corgin ja dalmatialaisen, huskyn ja pitbullin tai jopa samojedin ja bordercollien sekoituksesta? Tiedä sitten, että kun kaksi koiraa, joilla ei ole mitään yhteistä, rakastuvat, se voi synnyttää todellisia pieniä ihmeitä! Löydä viipymättä nämä 10 koiraa, joilla on ainutlaatuinen ruumiinrakenne.

1 – Huskyn ja Pitbullin liitto

Tässä on Pitsky, koira, joka on syntynyt Pitbullin ja Huskyn liitosta. Tämän seurauksena ymmärrämme paremmin, mistä hän sai ne lumoavat siniset silmät!

2- Samojedin ja bordercollien välinen liitto

Kun samojedi ja bordercollie rakastuvat, tapahtuu näin: hurmaava koirakoira, joka on omaksunut samojedi-äitinsä ruumiin ja turkin sekä bordercollie-isänsä täplät.

3- Huskyn ja saksanpaimenkoiran liitto

Mikä on suloisempaa kuin pentu, jolla on omituiset silmät? Saksanpaimenkoira ja husky sekoituspentu, jolla on omituiset silmät! Tämä avioliitto on todella menestys.

4- Corgin ja dalmatialaisen liitto

Ota Dalmatian turkin omaperäisyys, lisää Corgin ainutlaatuinen (ja hirveän söpö) ruumiinrakenne ja sinulla on Dalcorgi!

5 – Mäyräkoiran ja kultaisennoutajan liitto

Tässä on kultainen mäyräkoira tai yksinkertaisesti lyhytjalkainen kultainennoutaja. Tämä koira on todellakin mäyräkoiran kokoinen, vaikka se on säilyttänyt kultaisennoutajan fyysisen ulkonäön. Häät ovat sekä ihanat että hauskat!

6 – Labradorin ja Huskyn välinen liitto

Jos sovitamme nimet Labrador ja Husky, saamme Labskyn! Juuri tästä yhdistelmästä tämä suloinen pieni pentu lumoavilla silmillä on peräisin.

7 – Australianpaimenkoiran ja Cavalier King Charlesin välinen liitto

Vahvistamme 100 % tämän yhdistelmän Cavalier King Charlesin kasvojen ja Australianpaimenkoiran upean turkin välillä!

8 – Huskyn ja kääpiöpystykorvan liitto

Ei ei, tämä ylevä olento ei ole kettu, vaan koira! Se on myös Pomsky, nimittäin sekoitus huskyn ja hyvin pienen kääpiöpyskän välillä. Tämä Mya-niminen koira on todellinen tähti sosiaalisessa mediassa.

9- Unionin välinen chow-näyttely ja saksanpaimenkoira

Päätämme tämän valikoiman tähän suloiseen saksalaiseen chowiin. Hän on myös perinyt Chow Chowille hyvin tyypillisen sinisen kielen!

Tämä päättää pienen valikoimamme kauneimmista koirarotusekoituksista. Jos adoptoisimme vain yhden heistä, meidän on myönnettävä, että Mya vixen sulatti sydämemme. Ne ovat kuitenkin kaikki niin söpöjä, että olisi liian vaikea valita, joten otamme ne kaikki!