8 vihannesta, jotka ovat hyviä koirille

Koira on pohjimmiltaan lihansyöjä eläin. Voit kuitenkin tehdä hänelle itse aterioita ja lisätä hänen päivittäiseen annokseensa silloin tällöin kasviksia. Uskolliset kumppanimme eivät kuitenkaan voi syödä kaikkia kasveja! Tämä luettelo 8 hyvästä vihanneksesta koiralle auttaa sinua näkemään selkeämmin.

1. Vihreä salaatti

Kyllä, vihreä salaatti on yksi niistä vihanneksista, jotka ovat hyviä koirasi terveydelle. Se sisältää mm foolihappo, suotuisa kaato torjua raudanpuutetta. Lisäksi, vitamiinit joita se antaa koiralle sen nauttimisen aikana, ovat erinomaisia vahvistaa immuunipuolustustasi ! Nämä ovat K-, A- ja E-vitamiinit Vihreällä salaattilla on myös vaikutus vähentää hilsettä jos koirallasi on sellainen.

Vihreät salaattivihannekset hyviä koiralle
Tekijät: Bailey Heedick/Unsplash

2. Porkkanat

vähän kaloreita ja kuluvia sekä raakana että keitettynä Porkkanat ovat yleisesti ottaen erinomainen vihannes. Sen hyveet antioksidanttejajonka on myöntänyt A- ja E-vitamiinit, vahvistaa koirasi karvaa. Myös raaka porkkana saa pureskelun toimimaan koirastasi, puhdistaa hampaitaan !

3. Vihreät pavut

Koirasi voi syödä kaikki vihreät pavut huoletta! Mieluiten keitetty höyrytettynä ja pieniksi paloiksi leikattuina ne täydentävät kuidut ja sisään mineraaleja nälkäisen koiran kulhossa. Rikas Omega 3 ja sisään vitamiinitvihreät pavut edistää kylläisyyden tunnetta : siksi sitä ei tarvitse antaa liikaa kumppanillesi. Säilykkeet vihreät pavut ovat valitettavasti liian paljon suolaa Älä anna koirallesi ruokaa.

vihreät pavut, vihannekset ovat hyviä koiralle
Tekijät: Neha Deshmukh/Unsplash

4. Kesäkurpitsa

Vesi, kalium ja C-vitamiini ovat pääkomponentit kesäkurpitsa. Sen tärkeimmät edut ovat vähäkalorisuus ja kevyt ruoansulatus. Koirasi voi siksi syödä sitä kaikilla aterioilla kohtuullisina määrinä. Kesäkurpitsa on erinomainen lisäys päivittäiseen annokseen ahne koira!

5. Herneet

Nämä pienet vihreät pallot ovat täynnä hyviä hyveitä koirasi terveydelle. Ne koostuvat vitamiinit, mineraaleja, proteiinia et kuidut : onnistuu erittäin täydellinen ruoka! Heidän antioksidantteja luonnontuotteet takaavat ihon ja sydämen elinvoiman. Älä kuitenkaan anna herneitä purkitettu piskillesi. Todellakin, aivan kuten vihreiden papujen, niiden koostumus on hyvä liian paljon natriumia. Varo myös herneitä, jos koirallasi on nivelongelmia. Niiden sisältämät puriinit tuottavat Virtsahappo jotka voivat vahingoittaa niitä niiden haurauden vuoksi.

herneet vihannekset hyvää koiralle
Tekijät: Mikołaj Idziak/Unsplash

6. Ruusukaali

Ne eivät ole ensimmäisiä vihanneksia, joita ajattelet, mutta ne ovat todella täynnä mahtavia ravintoaineita. siellä K-vitamiiniaesimerkiksi he vahvistaa sydäntä, luita ja verenkiertoa. Tiedät kuitenkin, että liian monta ruusukaalia todennäköisesti aiheuttaa kaasua ja ruoansulatusongelmia… kuluttaa kohtuudella!

7. Selleri

Se on erinomainen lähde kuidutyhtä hyvin kuin vitamiinit A, C et K. Nämä pitävät sydämestä huolta! Koostumus varsi selleri olisi myös syövän vastaisia ​​hyveitä. Lopuksi se edistää hyvä ruoansulatus koirastasi ja hänestä raikastaa hengitystä.

sellerinvarren vihannekset ovat hyviä koiralle
Tekijät: Buntysmum/Pixabay

8. Kurkku

Kurkun ensimmäinen etu on edelleen sen suuri määrä vettä, mikä on 96%. Täydellinen virkistää piskisi kuumina kesäpäivinä! Mutta se ei ole kaikki, koska se sisältää myös kaliumia ja sinä magnesiumelimistön kannalta tärkeitä mineraaleja.

Tämän koiran kannalta hyödyllisten vihannesten luettelon oletetaan antavan koiralle vain puhdasta ruokaa, eli ilman lisäaineita. Samoin liiallinen antaminen voi olla vaarallista. Ennen kaikkea vihannekset ovat ravintolisä tai tehokkaita vaihtoehtoja ylipainoisille koirille.

Lähde

Pidät myös:

10 kiellettyä ruokaa koirallesi!

5 ruokaa koirasi turkin hoitoon

Koiran ruokinta: kroketit tai sose, miten valita?