8 kauneinta koirarotua, jotka saavat sydämesi hyppäämään

Jos olet kuin me koiran ystävät, tiedät, että kaikilla on erityispiirteitä, jotka tekevät niistä kauniita. Ovatpa he lyhyitä, pitkiä, lihavia, pulleita tai ryppyisiä, heillä kaikilla on vähän je ne sais quoi joka voi sulattaa sydämemme. Joten vaikka kauneus on subjektiivinen käsite, tietyt koirarodut ovat melkein yksimielisiä. Tässä on 8 kauneinta ja suloisinta koirarotua!

1/ Spitz nainin kanssa

Spitz Nine Chicken Cakes / Pixabay
© Kullerkeks / Pixabay

The Spitz naintai Pomeranian, on yksi maailman suloisimmista koirista. Pienikokoinen ja täytettyä eläintä muistuttava pokka on nimetöntä makeutta. Mutta tämä lempeys ei aina heijastu hänen luonteensa. Todellakin, kuten usein tapahtuu, pienellä koiralla on vahva luonne, mikä tekee siitä vahvan pään tai lauman johtaja. Kyllä kyllä, lauman johtaja, jopa isojen koirien kanssa! Hän on on välttämätöntä seurustella häntä mahdollisimman paljon hänen ollessaan nuori muiden eläinten ja lasten kanssa. Näin voimme välttää tekemästä siitä todellista aggressiivista tyrannia aikuisena.

2/ Siperianhusky

pennun kaulus
Tekijät: Pixabay/Pexels

Kuka ei tiedä Huskyt kanssa heidän korkea kasvunsa ja syvänsiniset silmänsä ? Tämä koira on epäilemättä yksi kauneimmista roduista maailmassa. Keskivertoa älykkäämpi koirat ja hyperaktiiviset, Husky pystyy edelleen näyttämään lempeä ja nöyrä. Uskolliset isännälleen ja kodilleen, he ovat hyviä vahtikoiria ilman joidenkin rotujen varovaista puolta.

Vaikka nämä koirat on sosiaalistettava aikaisin, ne oppivat nopeasti. Voimassa, he ovat tottuneet asumaan laumassa eivätkä kestä yksinäisyyttä. Ne eivät ole yksinäisiä koiria, joten Huskyn omistajan on oltava läsnä koko ajan.

3/ Pomsky

Pomsky Dwight Sipler/Flickr
© Dwight Sipler/Flickr

Osoittautuu, että kahden upean rodun risteytys on tuonut esiin toisen yhtä upean rodun: pomskyn. Kääpiöpystykorvan ja siperianhyskyn risteytys, Pomskyt ovat pieniä koiria. He perivät huskyn saalistusvaistot ja Spitzin muhkean ulkonäön. Dynaaminen, aktiivinen ja suloinenPomsky tietää luo tunnelmaa ja pehmentää sydämiä minne hän meneekin.

4/ Le kultainennoutaja

kultainen balade SmBerG / Pixabay
© SmBerG / Pixabay

Sen kanssa pitkät hiukset ja hyvä koko, kultainennoutaja on yksi seurallisimmista koirista. Tunnollisia, he ovat usein Labradorin kanssa koulutettuja ryhtyä opas- tai avustajakoiriksi. Rauhalliset ja herkät kultaiset noutajat ovat suhteellisen pelokkaita, mikä tekee niistä vieläkin rakastavampia.

5/ Le Welsh Corgi

corgi ElfinFox / Pixabay
© ElfinFox / Pixabay

Walesin corgi vietteli yhden maailman kuuluisimmista naisista: Englannin kuningattaren! Ja hyvästä syystä heidän iloinen ilme, heidän pienet tassut ja pieni pompon hännänä voisi pehmentää vahvimpia keskuudessamme. Nämä paimenkoiria, vahvoja ja tottelevaisia, ovat erittäin hyvää seuraa ja erottuvat seurallisuutensa ansiosta. Mutta älkää erehtykö heidän kauniiden kasvojensa ja pienten huojuvien takapäiden takana, Walesin corgit ovat hölynpölyn kuninkaita.

7/ Le Carlins

mopsi koira
Tekijät: Alexandr Zhenzhirov/iStock

Pysytään pienten koirien kategoriassa Mopsien kanssa. Nämä koirat ovat, heidän kanssaan murskatut kuonot, niiden ryppyet ja suuret ulkonevat silmät, ihana pää. Jotain sulattaa kenelle tahansa. Erittäin hellä, nämä koirat tarvitsevat ottaa yhteyttä isäntänsä, joka on heille kaikki kaikessa. Helposti seurallinen Mopsi tarvitsee liikuntaa, mutta ei ole hyvä urheilija. Hänen kanssaan sarja-ilta on taattu!

8/ Le Shiba Inu

shiba inu chien
Tekijät: Thorsten1970/Pixabay

Pieni koira, joka on peräisin Japanista, Shiba Inu on a koiramainen kissa. Itsenäinen, leikkisä ja ehdottoman puhdas, tosiasia pysyy itsepäinen. Siksi koulutus on hänelle välttämätöntä, vaikka se ei olisi helppoa. Eli nämä turkis- ja rakkauspallot ovat erittäin uskollisia, rohkeita ja suojaavia. Hänen luottamuksensa on kuitenkin voitettava ja ennen kaikkea olla menettämättä sitä. Kunnioitus, johdonmukaisuus ja logiikka ovat säännöt, jotka hallitsevat näiden erittäin – ja jopa liian – älykkäiden koirien elämää.

Mikä on sinulle kaunein koirarotu?

Lähde

Piditkö tästä artikkelista kauneimmista koiraroduista? Pidät myös:

Gobi, pieni koira, joka juoksee maratoneja!

Ranskanbulldoggi: mitä sinun tulee tietää tästä iloisesta pienestä koirasta!

Koirasi rakastaa sinua: 10 merkkiä, jotka osoittavat hänen rakkautensa sinua kohtaan