8 hedelmää, jotka ovat hyviä koiralleni

Hedelmien syömisellä tiedetään olevan myönteisiä vaikutuksia terveyteen: tämä koskee myös koiraasi! Et kuitenkaan voi antaa hänelle mitä tahansa. Alla olevat 8 hedelmää ovat taatusti hyviä koiralle. Huomaa kuitenkin, että nämä ovat vain lisäravinteita hänen ruokavaliossaan, joten hänen ei pitäisi kuluttaa niitä liikaa.

1. Omenat

Vaihdatko fsatunnaisia ​​herkkuja kirjoittaja omenaviipaleita ? Se olisi hieno idea! Omenat ovat loistava lähde C-vitamiini, kuidut et kalsiumia. Ei kuitenkaan pidä unohtaa poista viat: ne sisältävät syanidia, ainetta myrkyllinen todennäköisesti myrkyttää kehon.

omenan hedelmät ovat hyviä koiralle
Tekijät: Kotagauni Srinivas/iStock

2. Banaanit

Erinomainen ruoansulatukselle, banaanit ovat myös rikkaita vitamiinit B6. Tämä vahvistaa immuunijärjestelmää et edistää verenkiertoa ! Vaikka banaaneilla on monia hyveitä, niitä on myös runsaasti sokeria. Niiden kulutus koiran toimesta sen on oltava poikkeuksellista.

3. Mustikat

Ne ovat osa koiran hyviä hedelmiä, koska heillä on antioksidanttisia ominaisuuksia vertaansa vailla, hidastaa solujen ikääntymistä. THE mustikoita värinsä johtuu sen fytokemikaaleista, joilla on myös myönteisiä terveysvaikutuksia.

mustikan hedelmät ovat hyviä koiralle
Tekijät: Aliona Gumeniuk/Unsplash

4. Meloni

Sen rikkaus sisällä B3-vitamiini takaa laitteen asianmukaisen toiminnan hermostoa. THE kuidut ja suuri määrä vettä sisältyvät meloni edistää myös ruoansulatussallii sen taistella ummetusta vastaan. Tämä hedelmä on kuitenkin syötävä maltillisesti koiran toimesta ja ilman vikoja.

5. Vesimeloni

Vikoja poistetaan aina, vesimeloni on erittäin hyödyllinen ruoka koirallesi. Viipale tuo vain 50 kaloriavaikka se sisältää 92% vettä ! THE vitamiinit se sisältää, joten se on erittäin täydellinen ruoka: B6, C et A niillä on positiivisia vaikutuksia aineenvaihduntaa.

vesimeloni hedelmä hyvä koiralle
Tekijät: Hei, olen Nik/Unsplash

6. Appelsiinit

Nämä talvihedelmät sopivat täydellisesti vahvistaa immuunipuolustusta Koirallesi äärimmäisen kylminä aikoina sen määrän ansiosta C-vitamiini joita ne sisältävät. 1 tai 2 segmenttiä silloin tällöin on enemmän kuin tarpeeksi! aina tehdä varo vikojajotka todennäköisesti juuttuvat piskisi suolistoon.

7. Persikka ja nektariini

Lähteet kuidut ja A-vitamiininämä kaksi sileäkuorista hedelmää ovat hyviä koiralle, pieninä määrinä. Jokaisen ydin sisältää kuitenkin kaliumsyanidia, aivan kuten omenan siemenet. Siksi on huolehdittava leikata se pieni osa hedelmästä, joka on ollut kosketuksissa kiven kanssa. Muuten molemmat ovat erinomaisia taistele infektioita vastaan!

persikan nektariinihedelmät ovat hyviä koiralle
Tekijät: Orlova Maria/Unsplash

8. Kiivi

Se on hedelmä, jossa on luonnollisia ainesosia syövän vastainen. Myös rikas vitamiinitsen vaikutuksia antioksidantteja sallia puhdistaa kehoa ja edistämään hermoston oikea toiminta.

Lopuksi, sinun on oltava valppaana seurattaessasi, että koirasi tukee hedelmien nauttimista, varsinkin jos hän ei ole tottunut siihen tähän mennessä. Jos tietyt hedelmät aiheuttavat hänelle ripulia, lopeta niiden antaminen hänelle. Lisäksi hedelmät eivät ole välttämättömiä koiran ruokavaliossa, mutta ne ovat erittäin hyvä vaihtoehto teollisen tuotannon palkkioille.

Lähde

Pidät myös:

Koirani ei enää syö: vinkkimme ruokahalun palauttamiseen!

5 ruokaa koirasi turkin hoitoon

10 kiellettyä ruokaa koirallesi!