7 terveellistä ruokaa koirallesi

Sinulle sanotaan usein, että sinun ei pidä antaa koirallesi suklaata, olla antamatta hänelle liian suolaista tai liian makeaa ruokaa jne. Tiedät mitä ei saa antaa hänelle, mutta onko sinulle kerrottu mitä antaa hänelle? Tässä on luettelo 7 ruoasta, jotka ovat hyviä koirallesi ja sen terveydelle!

1. Liha

Joten varo! Raaka liha on erittäin haitallista koirallesi. Toisaalta voit antaa hänelle kokattu liha. Muista, että koirasi on a lihansyöjäjoten se tarvitsee a runsaasti eläinproteiinia.

Jos koirasi on erittäin passiivinen, niin edistää vähärasvaista lihaa joka tuo hänelle paljon proteiinia vähän rasvaa vastaan. Jos koirasi syö nappuloitajoten älä syötä hänelle lihaa vain silloin tällöin. Muussa tapauksessa anna se hänelle. joka aterialla.

paistettua kanaa hyvää koiranruokaa
Tekijät: Wow_Pho / Pixabay

2. Kala

Se on myös ruoka Älä usko pienelle seuralaisellesi. Toisaalta keitetyn kalan palat ovat osa koiran hyvää ruokaa. Anna hänelle enemmän rasvainen kala (lohi, sardiini, silli jne.).

Jos kala on hyvää koiralle, se johtuu siitä, että se on lihan tavoin runsaasti proteiinia. Muuta kuin proteiinia, myös kalaa omega-3:n saanti pitkillä ketjuilla, jotka vaikuttavat ihoon; nämä ravintoaineet ovat tulehdusta ehkäiseviä aineitafontti kiiltävä takki ja tee työstää aivoja !

Muista antaa vain hänellekerran viikossa, koska muuten se voi kasvaa nopeasti. Jos hän syö nappuloita, voit silti antaa hänelle kalaöljykapselierittäin hyvä ravintolisä koiraystävällesi.

kala hyvää koiranruokaa
Tekijät: Engin_Akyurt / Pixabay

3. Muna

Jälleen kerran, muna antaa koirasi tankata / proteiinit, vitamiinit (A, D, B2, B5, B8, B9 ja B12) ja mineraaleja (rauta ja fosfori). Tämän lisäksi munat sisältävät karotenoidit joilla on arvoja antioksidantteja.

The keltainen voidaan antaa crumutta varmista se valkuainen on keitetty.

munat
Tekijät: Color / Pixabay

4. Kesäkurpitsa

Proteiini ei ole ainoa panos, jota koirasi tarvitsee. Hän myös tarvitsee kuitua jotka antavat hänelle mahdollisuudensinulla on hyvä suolen toiminta. Kesäkurpitsa keitetty voi antaa hänelle tämän panoksen.

Se on kasvis runsaasti vettä et vähäkalorinen jonka voit laittaa hänen kulhoonsa joka päivä.

kesäkurpitsa ruohoa
Tekijät: congerdesign / Pixabay

5. Jogurtti

Koira sulattaa huonosti maitotuotteita paitsi… jogurtti! Tästä syystä tämä ruoka on täynnä probiootit et proteiinia on hyväksi koirallesi.

Valitse jogurtti puolirasvattu tai 0 % maito jotta hän ei syö liikaa rasvaa.

6. Rypsiöljy

Rypsiöljyssä on korkea pitoisuus linolihappoomega-3 joka säätelee tulehdusreaktioita kehossa, säätelee la coagulation sanguine ja huolto terveet hiukset ja iho. Jos valmistat koiraasi kotona, älä epäröi lisätä rypsiöljyä. Toisaalta, jos hän syö vain nappuloita, siitä ei ole hyötyä.

rypsiöljy hyvää koiranruokaa
Tekijät: Mylene2401 / Pixabay

7. Panimohiiva

Se on luonnollinen ravintolisä, jota kaikki koirat voivat syödä. Tämä lisäosa on runsaasti B-vitamiineja, hyvä iholle ja turkille ! Yksi erittäin hyvistä ruoista koirallesi.

Lähde

Pidät myös:

Suklaan antaminen koirallesi: onko se vaarallista?

Koiran ruokinta: kroketit tai sose, miten valita?

Ruoanlaitto koirallesi: 3 asiaa, jotka sinun tulee tietää ennen kuin aloitat