7 hyvää refleksiä auttamaan häntä

Ukkosta… Ja tästä mennään! Koirasi on peloissaan, hän ei tiedä missä seistä, vapisee, etsii piilopaikkaa… Lyhyesti. Kun koirasi pelkää myrskyä, emme voi estää häntä! Joten kuinka hallita tätä fobiaa ja rauhoittaa koiraasi?

Löydä 7 hyvää refleksiä, jotka auttavat koiraasi voittamaan myrskyjen pelkonsa.

1 – Pidä se lähelläsi

Jos huomaat koirasi pelkäävän ukkosmyrskyjä, se on selvää hänen jättäminen ulkopuolelle ei ole ratkaisu. Todellakin, tämä voisi toisaalta traumatisoida häntä ; toisaalta hän voisi yrittää paeta myrskyä ja pakoon mahdollisuuksien mukaan riskillä menettäätai joutua onnettomuuteen.

Siksi sinun on parasta päästää hänet sisään, kunnes myrsky on ohi. Lisäksi vLäsnäolosi voi sitten rauhoittaa häntä. Voit myös ajatella sulje ikkunat ja ikkunaluukut kaada vähentää melua entisestään ukkosen ja tarjoa hänelle suojan tunnetta.

2 – Anna sen piiloutua

Se on hyvin yleistä koirilla mene piiloon kun heitä pelottaa ääni ja erityisesti myrsky. Tämän reaktion edessä älä reagoi millään tavalla! Voimassa, hänen pakottaminen voittamaan pelkonsa voisi traumatisoida häntä. Lisäksi, jos hän näkee, että myös sinä reagoit, se vahvistaa hänen ajatustaan ​​mahdollisesta vaarasta. Joten jätä se piiloutua kuten hän tahtoo, ja pidä rauhallinen sävy auttaa häntä rauhoitu.

koira piilopöydän alla
Tekijät: Torange.biz

3 – Ole rauhallinen ollaksesi rauhoittava

Älä unohda sitä pientä kumppaniasi tuntea tunteita ihmiset hänen ympärillään. NIIN älä panikoi ja pysy rauhallisena päin myrskyä. Käyttäydy kuin mitään ei olisi tapahtunut ja palaa yritykseesi. Tämä estää koiraasi murehtimasta liikaa, ja hän ymmärtää ettei hän riskeeraa mitään. Samoin älä ota ajatusta moittia häntä jos hän rauhoittuisi, se vain pahentaisi tilannetta.

4 – Älä ota häntä syliisi

kylpyhuone, älä yritä rauhoittaa koiraystäväsi kantamalla sitä tai halaamalla sitä. Jos kyseessä on lapsi, tämä ele auttaa rauhoittamaan; koira kääntää tämän teon täysin eri tavalla. Hän todellakin ajattelee niin olet myös huolissasi et hänen paniikkinsa lisääntyy.

5 – Yritä häiritä häntä

Olen varma, että tiedät tämän menetelmän! Kun olit lapsi… Laskitko koskaan lampaita, kun lääkäri antoi sinulle ruiskeen? Tätä tekniikkaa kutsutaan: huomion kääntäminen ! Onko myrsky tulossa? Ei ongelmaa, nappaa koirasi suosikkilelu et leikkiä hänen kanssaan. Tämän seurauksena peli miehittää häntä niin paljon, että hän ei edes kiinnitä huomiota hälinään ulkopuolella.

kodin sisätilojen koiran lelu
Tekijät: congerdesign / Pixabay

6 – Harkitse rentouttavien tuotteiden antamista hänelle

Koirasi pelko voi olla sairaalloinen ja mikään ei voita sitä. Onneksi aivan kuten mies rentoutuu juoman parissa, on tuotteita kyky rauhoittaa eläimet. Tavoitteena ei tietenkään ole yrittää ampua koiraasi Chartreuse-laukauksilla! Mutta tiedä, että on olemassa Tehdas, nimeltään ”Bachin kukkia”joka tunnetaan erityisenä tehokas ihmisille, mutta myös eläimet.

On kuitenkin erittäin suositeltavaa kysyä neuvoja eläinlääkäriltäsi ennen kuin annat hänelle rauhoittavaa tuotetta, varsinkin jos se ei ole täysin luonnollista.

7 – Tutustu hänelle myrskyyn

Lopulta voit yrittääukkosmyrskyjä odotellessa. Tätä varten etsi Internetistä ukkosen ääntä jäljittelevät ääniefektit. Älä aseta äänenvoimakkuutta liian suureksi ja lähetä niitä vain muutaman minuutin ajan. Sitten pikkuhiljaa, lisää äänenvoimakkuutta ja lähetysaikaa. Tällä tavalla koirasi ei enää pelkää myrskyä muutamassa viikossa!

Lähde

Pidät myös:

Kuinka voin auttaa koiraani selviytymään yksinäisyydestä?

Pehmolelujen edut koirille

Miksi koirani ulvoo kuin susi?