6 parasta koirarotua, jotka tulevat hyvin toimeen kissojen kanssa

Toisin kuin yleisesti luullaan, koirat ja kissat tulevat hyvin toimeen ja voivat jopa olla parhaita ystäviä! Näiden eläinten välisen suhteen sujumiseen otetaan huomioon monet kriteerit: koulutus, persoonallisuus, mutta myös koiran rotu. Tässä on 6 parasta koirarotua, jotka tulevat todennäköisesti erittäin hyvin toimeen kissojen kanssa.

1. Tekijä Spitz nain

Haaveilet kissoista ja koirat? Tiedä siis, että tämä pieni koira, joka tunnetaan myös nimellä Pomeranian Loulou, tulee loistavasti toimeen kissojen kanssa. Todellakin, vaikka tämä eläin on todellinen pieni energiapallo, se myös tietää pysy rauhallisenajoka on ihanteellinen yhteiseloon kissan kanssa.

Pomeranian
Tekijät: Pixabay

2. Carlins

Mopsi on eläin kaikkiin tilanteisiin! Kyllä, se, jota kutsutaan myös ”mopsiksi” osaa sopeutua kaikkiin tilanteisiin ja kumppaneihin. Tästä syystä hän tietää kuinka muuttaa käyttäytymistään ja pysy rauhallisena kissan läsnäollessa.

mopsikoirat
Krediitit: Pxhere

3. Labradorin noutaja

Se ei ole legenda, labradorinnoutaja on ihanteellinen yhteisölliseen asumiseen, varsinkin perheen kanssa. Tämä koirarotu siis tulee yleensä hyvin toimeen kissojen kanssa isäntensä suureksi iloksi.

chien labradorinnoutaja
Tekijät: Chiemsee2016/Pixabay

4. Boxer

Toisin kuin sen ulkonäkö antaa ymmärtää, Boxer on a erittäin sosiaalinen koira Hän tulee erittäin hyvin toimeen useimpien eläinten kanssa. Boxerisi on iloinen saadessaan tavata uuden ystävän leikkiä hänen kanssaan ja kiusata häntä !

Bokserikoirarotu energinen
Tekijät: Andy_van_Dyk/Pixabay

5. Papillonspanieli

Tämä pieni koira, jolla on perhonen muotoiset korvat, on joskus melko tahmea isäntiensä kanssa. Se on itse asiassa eläin. hyvin hellä joka ei ole viimeinen, joka osoittaa kiintymystä ympärillään oleville ihmisille. Papillonspanieli nauttia kissojen seurasta kenen kanssa he rakastavat käpertyä!

Papillonspanieli
Krediitit: Pxhere

6. Basenji

Basenji on a salaperäinen koirarotu, koska hän ei koskaan hauku. Se on poikkeuksellinen seuralainen. Niin, nämä koirat osaavat kunnioittaa kissojen luonnetta mikä voi joskus olla vaikeaa. Basenjin ja yhden tai useamman kissan avoliiton pitäisi siksi sujua sujuvasti.

basenji chien
Tekijät: fugzu/Wikimedia Commons

Vaikka koirat ja kissat eivät joskus tule toimeen, lemmikin omistajat ovat yleensä yllättyneitä siitä, kuinka hyvin he tulevat toimeen. Toisaalta on tärkeää tietää, että heidän suhteensa vakiintuminen voi viedä aikaa. Ensimmäisinä viikkoina voi todellakin tapahtua, että eläimet kääntyvät ympäri tai pelkäävät toisiaan. Kaikki on kärsivällisyyden asia.

Lähde

Pidät myös: