5 vinkkiä, joiden avulla hän haluaa syödä krokettinsa

Koiranruoalla on monia etuja: ne säilyvät pitkään, sisältävät kaikki tarvittavat ravintoaineet, niitä on helppo kuljettaa, ne ovat taloudellisia… Ainoa ongelma on, että ne eivät aina maistu hyvältä. Tai ainakin ne ovat vähemmän maukkaita kuin sose. Ja jos sinulla on nirso syöjä, hän saattaa olla haluton syömään kulhoaan. Onneksi on useita vinkkejä avuksi!

Hyvä tietää : Koiran ruokahaluttomuutta ei saa koskaan ottaa kevyesti. Joten jos koirasi lopettaa syömisen yössä, eläinlääkärimatka on paikallaan.

1. Vaihda nappuloita

Jos koirasi ei ole sairas ja kamppailee saadakseen nappulaansa loppuun, se voi johtua yksinkertaisesti siitä, että hän ei pidä siitä. Kyllä, vaikka ne olisivat vähemmän vaikeita kuin kissat, koirillakin on oma ruokamakunsa ! Kuvittele, että sinut pakotetaan syömään joka päivä ruoka, jota vihaat…

Varmistaaksesi, että ongelma on nappulassa, ei koirassasi, osta täysin erilainen nappula, ts. toinen merkki, toinen koko ja toinen maku. Laaja valikoima koiranruokaa löytyy täältä. Jos koirasi syö niitä mielellään, tiedät mitä tehdä!

Huomio, siirtyminen kahden tyyppisten krokettien välillä on tehtävä asteittain, vähintään kymmenen päivän aikana. Voit tehdä tämän yhdistämällä uudet kroketit asteittain vanhoihin, kunnes ne korvaavat ne kokonaan.

2. Lisää ainesosa, josta hän pitää

Koirasi ruokahalun palauttamiseksi ei ole mitään parempaa kuin sekoittamalla nappulaan ainesosaa, josta hän erityisesti pitää. Se voi ollalusikallinen tavallista jogurttiad’tilkka oliiviöljyä tai kalaöljyäd’jotain koiranruokaad’vähän kasvis- tai lihalientä tai jopaannos höyrytettyä porkkanaa tai kesäkurpitsaa.

Ole kuitenkin varovainen, kaikki ruoat eivät ole hyviä syödä. Jotkut ovat vaarallisia koiraystävillemme. Tämä koskee erityisesti makeisia, valkosipulia ja sipulia, avokadoa, raakaa lihaa tai jopa viinirypäleitä.

3. Kostuta kroketit

Vapauttaaksesi koirasi nappulan tuoksuvat aromit ja lisätä heidän ruokahaluaan, voit yrittää kostuttaa niitä. Lisäksi, jos piskilläsi on vaikeuksia pureskella nappuloitaan, tämä myös pehmentää niitä.

koiran ruokakulho nam
Laajuus: damedeeso/iStock

Tehdä tämä, lämmitä vähän vettä (varo keittämästä!) ja kaada se kroketteilla täytettyyn kulhoon. Odota muutama minuutti, jotta nappula imeytyy vedestä, ja tarjoile se sitten koirallesi.

Jos koirasi jättää kulhoon muutaman nappulan, heitä ne pois tunnin kuluttua. Itse asiassa kosteus suosii bakteerien kehittymistä…

4. Muuta ateria-aika peliksi

Koira on ennen kaikkea petoeläin. Siksi hän tarvitsee fyysistä stimulaatiota joka päivä, mutta myös mielensä harjoittelua. Voit siis estää koirasi aterian olemasta liian tylsää ja saada hänet syömään uudelleen pelata hänen metsästysvaistollaan.

Osta (tai tee) a interaktiivinen lelu, kuten Pipolino, ja aseta koirasi nappula sisään. Syökseen niitä karvapallosi on käytettävä kaikkea älykkyyttään. Ja mitä enemmän hän ryöstää aivojaan ratkaistakseen pulman, sitä turhautuneempi hän on siitä, ettei hän pääse käsiksi nappulaan, ja sitä onnellisempi hän on, kun hän tekee sen!

5. Lopeta herkut

Jos sinulla on tapana antaa koirallesi herkullisia herkkuja joka päivä, jopa pöydän romut, on loogista, että hän menettää kiinnostuksensa kroketteihinsa. Ja hyvästä syystä herkut, joista hän nauttii päivittäin, ovat paljon maukkaampia!

Jotta koirasi ei joutuisi pakkomielle herkkuihinsa, mutta myös saada hänet jälleen nälkäiseksi, lopeta hänen hemmottelu muutamaksi päiväksi. Tuloksen ei pitäisi odottaa kauan…

Lähde

Pidät myös:

10 kiellettyä ruokaa koirallesi!

Koiran ruokinta: kroketit tai sose, miten valita?

Koiranruoka: 7 hänen terveydelleen hyvää ruokaa!