5 ruokaa koirasi turkin hoitoon

Koiran turkin säännöllinen harjaaminen on välttämätöntä koiran hyvinvoinnille. Olipa se pitkä tai lyhyt, sinun täytyy huolehtia. Mutta jotta piskisi hiukset pysyvät silkkisinä ja kiiltävinä, sinun on varmistettava, että hänellä on tasapainoinen ruokavalio! Kyllä, ruoka vaikuttaa koiran turkin vahvuuteen ja kauneuteen! Tässä on 5 ruokaa, jotka auttavat pitämään huolta koirasi turkista.

1. Valitse laadukas nappula

Vältä niin paljon kuin mahdollista supermarket kroketit. Valmistajat eivät kerro tarkemmin sävellys käytetyt elintarvikkeet, ja hyvästä syystä: useimmissa tapauksissa eläinproteiineja ovat heikko tai siitä huonolaatuinen, mikä tekee niiden assimilaatiosta tehottoman kehossa. Sitten ne sisältävät enemmän lisäaineita ja säilöntäaineita mistä ravinteita välttämätön koirasi terveydelle.

Valitse hyviä kroketteja Itään välttämätön pitääksesi koirasi sisällä hyvä terveys ja anna hänelle a silkkinen takki.

2. Lisää kasviöljyä hänen ruokaansa

Olemisen lisäksi välttämätön koiran elimistöön kasviöljy on erinomainen hänen hiuksilleen. Rikas Omega 3, se parantaa paistaa et makeus viimeisestä. Voit käyttää monia erilaisia ​​öljyjä: oliivi, pellava, auringonkukka, kurpitsa, rypsi, kookos… olet runsaudenpula!

Varo kuitenkin älä lämmitä öljyä jotta kaikki säilyisi rasvahapot. Kaada vain a ruokalusikallinen koirasi ruoassa, ja voila!

koiran kulho
Krediitit: iStock

3. Tee hänelle vihanneksia

Koira on eläin, joka tarvitsee proteiini, jonka löydämme sieltä liha, mutta syö vihannekset on myös hyväksi terveydellesi!

The A-vitamiini läsnä raaka tai muussattu porkkana sopii erinomaisesti koiran turkkiin. THE C- ja E-vitamiinit on hyveitä antioksidantit, mitä vahvistaa hiuksia koirastasi. Niin, herneet et parsakaali ovat hänen ystäviään!

4. Älä epäröi ostaa persiljaa

Tämä aromaattinen kasvi on hyvä sinulle ja koirallesi. Hän paranee elinvoimaa jälkimmäisen takista! Sinä pystyt pilkkoa muutama oksa kulhossaan joka päivä niin että hänen tehosteita tunnetaan.

5. Anna hänelle kalaa silloin tällöin

Kalastaa sisältää omega 3 ja 6, WHO parantaa hiusten laatu. Lohi, tonnikala ja sardiinit tekee vain HYVÄ rakkaalle karvapallollesi!

Voit myös kokkaa itse tuore kala lisäämättä suolaa et poistamalla reunat. Muuten osta kalapussit koirille, jotta suolataso ei ole vaarallinen koirasi terveydelle.

koiran turkki
Tekijät: CosmoShiva/Pixabay

Lähde

Pidät myös:

10 kiellettyä ruokaa koirallesi!

Koira: kuinka päästä eroon kirpuista ja punkeista?

Koirasi hoitaminen: 7 perusvinkkiä, joita voit soveltaa päivittäin