5 parasta palvelukoirarotua

Koira on uskollinen elämänkumppani. Sitä pidetään usein omana perheenjäsenenä, ja se voi olla myös suuri apu miesten elämän parantamisessa. Joten oikeudenmukaisella ja rakastavalla koulutuksella jotkut rodut sopivat paremmin palvelukoirien kouluttamiseen kuin toiset.

Tässä on viisi parasta palvelukoirarotua.

1. Labrador ja kultainennoutaja

Labrador on koira, joka voi olla erittäin hyödyllinen liikuntarajoitteisille ja/tai vanhuksille. Todellakin se on erittäin rauhallinen, iloinen ja tottelevainen. Se myös käy ilmi erittäin leikkisä. Se on koira seisoo helposti koska se on erittäin taitava. Hän ymmärtää myös sata sanaa. Se on koira erittäin seurallinen kuka on hyvin lähellä isäntiään.

Tämä koira on alunperin metsästyskoira. Sen tehtävänä oli tuoda takaisin maahan pudonnut peli sen ansiosta hyvä tuoksu. Tästä syystä se voi olla erittäin hyödyllinen henkilölle, joka ei voi (tai tuskin) liikkua, koska hän voi tuoda hänelle tiettyjä asioita.

Hän on myös erinomainen opaskoira sokeille et lumivyöry. Siksi se on sijoitettu mielessäsi 5 parhaan avustuskoiran joukossa!

labrador chienin apua
Tekijät: Chiemsee2016 / Pixabay

2. Saksanpaimenkoira

Ennen kaikkea saksanpaimenkoiralle on ominaista sen monipuolisuus. Itse asiassa tätä rotua käytetään vahtikoira, poliisikoira, vammaisten koira, sokeiden opaskoira jne. Se on myös koira, joka on hyvin uskollinen et tottelevainen isäntiään vastaan.

Saksanpaimenkoira on koira erittäin taitava. Se on a perheen koira joka täyttää vanhuksen tai vammaisen sydämen.

Saksanpaimenkoira avustuskoira
Tekijät: Katrina_S / Pixabay

3. Caniche Royal

Aivan kuten saksanpaimenkoira, kuninkaallinen villakoira on koira erittäin monipuolinen ! Poliisikoira, kilpailukoira, lammaskoira, sokeiden opaskoira, sairaalaterapiakoira, metsästyskoira et sirkuskoira… Koira, jolla on siksi monta narua jousessa ja joka pystyy täyttämään elämäsi, jos olet yksin ja sinulla on vaikeuksia liikkua.

tavallinen villakoira palvelukoira
Tekijät: digitalskennedy / Pixabay

4. Beaucen paimen tai Beauceron

Kuten nimestä voi päätellä, Berger de Beauce oli alun perin lammaskoira. Siksi se on a erinomainen vahtikoira. Lisäksi Beauceron on koira erittäin taitava et seurallinen. Se on a hyvä seurakoira koska se on hyvin hellä.

Ainoa haittapuoli liikuntarajoitteiselle henkilölle tämä koira tarvitsee todella tilaa harjoitteluun.

Berger de beauce beauceron -avustajakoira
Krediitit: desibell / Pixabay

5. Le Hovawart

Jälleen kerran tämä koirarotu on erinomainen säilytettäväksi. Vaikka hän eivät pidä konflikteistaHovawart on koira, joka ei epäröi taistella puolustaakseen herrojaan.

Hovawartit ovat rakastaa halauksia. Se on hienoa perheen koira joka rakastaa lasten hyväilyjä.

Hovawart Chienin apua
Tekijät: Color / Pixabay

Pidät myös:

Labrador ja kultainennoutaja: yhtäläisyydet ja erot

10 hypoallergeenista koirarotua

Koiran adoptointi: 5 hyvää tapaa ottaa käyttöön heti sen saapuessa