5 näkökohtaa, jotka on hyvä tietää!

Jos hän osaa haukkua, koirasi ei kuitenkaan osaa puhua… ei ainakaan suullisesti. Mutta on olemassa muita viestintätapoja, jotka mahdollistavat rakkaasi kumppanisi ymmärtää. Yksi merkittävimmistä on koiran kehon kieli, jota yritämme selvittää yhdessä.

1. Hänen asenteensa on neutraali ja tarkkaavainen

Merkitsemään kiinnostuksen kohde että hän jatkaa omaansa ympäristö, koira pistää korviaan ja tee ne keinu, havaitakseen äänet ympäristö. jonossa kasvatettu ja hänen katseensa korjata osoittaa sen kaiken sens ovat hälytys.

Koirasi tekee tämän, kun hän asettaa sen tavoitteekseen suojella ja paikka tai a henkilö. Se on eräänlainen a hätätila.

2. Koirasi näyttää rauhalliselta

Kun nelijalkainen ystäväsi on erityisesti rento et helppo, hän ilmoittaa sinulle hänen kauttaan asenne. Ses korvat sinä tiedät jonottaa älä näytä ei mitään erityinen varoitusmerkki. Hänen suunsa on auki ja siltä tuntuu että hän hymyilee sinulle, ja tuntea arkuus hänen siristyneet silmät: koirasi tuntee Hyvä on !

hiljainen koira
Luotto: lunamasterx/Pixabay

Jos hän pitenee päällä kylki tai päällä siitä, onko se hänellä täysin luottamus sinussa, koska nämä ovat asentoja, joissa hän näyttää itsensä haavoittuvainen. THE huokaa ja venyttely ovat myös pantti hyvinvointia kakkasi luona.

Jäljentää jotkut näistä koiran eleitä voi sallia sinulle rauhoitella sinun koirasi :

  • The haukotus tarkoittaa, että tilanne ei toteudu ei vaaraa, kaikki on hyvin.
  • Silmien siristämiseen näyttää, jonka haluat suorittaa ystävällinen lähestymistapa koirasi kanssa tai tuntemattoman koiran kanssa.
  • Katso muualle jotta rikkoa epämukavuuden tai saada tuntematon koira ymmärtämään sinut älä toivo hänelle pahaa.

3. Koirasi haluaa leikkiä!

Koira, joka haluaa pitää hauskaa kanssasi nostaa pakaransa taivaalle, etujalat hyvät ankkuroitu maassa ja suussa ”hymyilevä” ! Sen voi myös huomata he lentävät tai sinussa tuo lelun, että hän haluaa sinun heittävän häntä. Samoin hän voi tulla luoksesi anna tassu houkutellaksesi sinua huomio. Onnellinen koira on myös taipumus heiluttaa häntää.

kun sinulla on lopettanut pelaamisen, on tärkeää tehdä hänestä ymmärtää että hänen täytyy rauhallisempi, jotta kanava hänen energiaansa ja kanssa levätä.

4. Koirasi tuntee olonsa epämukavaksi

Sisään tietyt tilanteet, koirasi voi olla hämmentynyt. Tarkkaile, jos hän haukottelee paljon tai jos hän nuolee nenää usein. Se tarkoittaisi, että hänessä on jotain vialla. eivät pidä. Lisäksi, jos hän heiluttaa häntää tai katsoo poispäin kun sinä groundez, se johtuu yksinkertaisesti siitä, että hän haluaa rauhoittaa tilannetta.

stressaantunut koira
Tekijät: MBurdich/Pixabay

Samoin koira ahdistunut näyttää sen sisään turvottaa selkää, sisään laskeminen the pää ja korvatsitten laittaa häntäänsä tassujen välissä. Sinun roolisi tässä tapauksessa on auta häntä päästä pois tästä tilasta tuskasta yrittää pelata tai siitä luovuttaja tämä ympäristö, joka ei sovi hänelle.

Lopuksi koira, joka haluaa paeta stressiä, on refleksin pakoon. Anna hänen, muuten hän voi olla aggressiivinen, niin paljon hän tuntee ansa hänen huonovointisuus. Muuten yritä vie hänet pois paikassa rauhoittua missä hän voi rentoutua.

5. Tunnista aggressiivinen koira…

Kuten kissa, koirakin voi nostaa karvoja selässään kun se on todella hyvin onneton ja hän on tekemässä puuttua. Sen häntä on LAKI et jännittynyt. Hän myös osaa murista ja näytä hampaat. Lopuksi, katse on kiinteä ja silmät ovat pyöristää, grands avata kohti aggression lähde. tapaa uhkailu, koira voi purra tyhjyyteen.

Tunnistaa nämä koiran kehon kielen merkit voi auttaa sinua selviytymään tilanteista myrskyinen, että olet Soul (e) tai kanssa sinun koirasi.

Tämä on koiran peruskehon kieltä, mutta on tärkeää, että tarkkailet toveriasi tarkasti. Itse asiassa jokainen eläin on erilainen ja sillä on oma luonteensa. Hänellä on siksi myös oma kehonkielensä, jonka ymmärtäminen ja laajentaminen on sinun tehtäväsi!

Lähde

Pidät myös:

Koiran häntä: 4 analysoitavaa näkökohtaa tunteiden ymmärtämiseksi

Miksi koirani ulvoo kuin susi?

5 peruskomentoa koirallesi