5 koirarotua, jotka sopivat täydellisesti asuntoelämään Mitkä koirarodut soveltuvat asuntoon?

Haaveiletko koiran ottamisesta, mutta pelkäät, että avoliitto on vaikeaa asunnossasi? Vaikka koiran on aina venytettävä jalkojaan, jotkut rodut sopivat paremmin sisätiloihin kuin toiset. Löydä viisi suosittua koirarotua, jotka sopivat kotityyppiisi, ja valitse.

1. Le Yorkshirenterrieri

Yksi suosituimmista koirista Yhdysvalloissa ja Ranskassa, Yorkshire on luonteeltaan täynnä eläin. Pikemminkin luonteeltaan hermostunut et seikkailunhaluinense on silti olento täynnäkiintymystä joka vaatii kaiken rakkautesi! Tämä pikku koira, joka ei siedä kylmää, elää paljon paremmin kaupungissa kuin maaseudulla. Ilmeisesti hänen pitää saada raitista ilmaa ainakin kerran päivässä (pienen takkinsa kanssa…)!

onnellinen yorkshirenterrieri koira
Tekijät: Alex74_/Pixabay

2. Bichon Frise

Bichon Frisé on koira täynnä iloisuus ja eloisuutta. Hän pyytää mestariltaan paljon suuria pelejä! Siten hän sopeutuu erittäin helposti asuntoelämään ja erilaisiin perhetilanteisiin, mutta hän ei tue sitä eristäytyneisyys. Siksi sitä ei suositella ihmisille, jotka ovat poissa koko päivän. Tämä rakkautta täynnä oleva pehmo ei siis pelottele varkaita, mutta rakastaa kaikkia vieraitasi!

Tekijät: WikimediaCommons

3. Ranskanbulldoggi

Älä tuomitse ulkonäön perusteella. Tämä pieni mastiffi näyttää eloisalta ja pelottavalta, mutta silti ei ole mitään pelättävää! Ranskanbulldoggi on erittäin hellä et lempeäsopiva aloittelevat mestarit. Lisäksi tämä koira sopii mainiosti ikääntyneiden seuraan, sillä se ei tarvitse paljoa toimintaa, eikä häiritse heitä hauskalla kuorsauksellaan!

Ranskan bulldoggi
Tekijät: Pudzian1958/PIXNIO

4. Chihuahua

Erittäin suosittu Euroopassa ja Yhdysvalloissa, Chihuahua on suosituin koirarotu. pienikokoinen tuo on ! Sen nimi tulee Meksikon suurimmasta osavaltiosta: Chihuahua. Tämä koira olisi asunut siellä luonnossa täydellisessä vapaudessa ennen kuin se oli alkuperäiskansojen kesytetyt. Hauraasta ulkonäöstään huolimatta Chihuahua on eläin vankka voi helposti saavuttaa 20 vuotta. Hän sopeutuu erittäin hyvin asuntoelämään ja seikkailee mielellään viheralueilla.

Chihuahua
Tekijät: Steven Shigeo Yamada/Wikipedia

5. Carlins

Hieman kooltaan suurempi Carlin on a erittäin lempeä ja rakastava rotu, ihanteellinen lapsiperheille tai jotka haluavat vastaanottaa ihmisiä. Hänen koulutuksensa kuitenkin vaatii paljon hellyyttä ja kärsivällisyyttä koska voimatasapainolla ei ole myönteistä vaikutusta tähän koiraan. Tämä pieni pullea tykkää mieluummin rauhallisesta elämästä sisätiloissa, koska hän ei ole urheilun ystävä ja on herkkä kylmälle ja kuumuudelle.

Carlin
Tekijät: Luzie1973 / Pixabay

Löydät kaikki koirarotuja koskevat artikkelimme napsauttamalla tätä.

Viitteet:
GUILLO, Dominique. Koirat ja ihmiset. Pariisi: Omenapuu, 2009
MEGNIN, Pierre. Koira ja sen rodut. Kasvattajan toimistossa, 1897