5 hyvää tapaa, jotka omaksut heti saavuttuasi

Koiran kouluttaminen ei ole helppoa… Jokainen rotu on erilainen, ja jokaisella yksilöllä on oma luonteensa. Koulutus on kuitenkin erittäin tärkeää, jotta voidaan ymmärtää jokaisen paikka ja taata rauhallinen elinympäristö. Omistatpa jo koiran tai olet adoptoimassa sellaisen, nämä muutamat yksinkertaiset mutta välttämättömät vinkit auttavat sinua parantamaan suhdettasi lemmikkiisi.

1. Luo ruokarituaali

Kuten lastenkin kohdalla, on tärkeää opettaa koirallesi syö tiettyyn aikaan et ei välipalaa aterioiden välillä ! Tämä auttaa häntä pysymään kunnossa ja maksimoimaan energiansa. Suosittelemme myös, että annat hänet syömään jälkeensi, a rauhallinen paikkaja erota vesi ruoasta.

2. Madottaa hänet säännöllisesti

Koira on eläin, joka tarttuu matoihin erittäin helposti. Näillä kontaminaatioilla voi olla merkittäviä seurauksia eläimille ja ihmisille (turvonnut vatsa, viivästynyt kasvu, ruoansulatushäiriöt, heikentynyt immuunipuolustus jne.). Tästä syystä on tärkeää madottaa se neljä kertaa vuodessajokaisen kauden vaihtuessa.

3. Tarjoa johdonmukaista koulutusta

Mestarit ottavat järjestelmällisesti pieniä koiria syliinsä, varsinkin konfliktien aikana. Tämä ele koetaan a palkinto ja rohkaisua eläimelle. Joten älä epäröi jyrinä lujasti kun hän haukkuu… tai hän haukkuu yhä enemmän! Itse asiassa viestintä menee paljon läpi ääni. Älä siis epäröi puhua lemmikkisi kanssa ja seurata sitä ulkona, se auttaa sinua tutustumaan toisiisi paremmin!

koiran silmät surullinen kaali
Tekijät: Fran__ / Pixabay

4. Ota johto

Jotta koirasi tottelee sinua, sen on selvästi havaittava sinut sellaisena johtaja. Ole luja, mutta lempeä! Koira on järkevää äänen intonaatioon, ei ole mitään järkeä olla väkivaltainen hänen kanssaan. Lisäksi, yritä moittia häntä paikan päällä. Koira ei todellakaan yhdistä rangaistustasi, jos tyhmyys on tehty sinun poissa ollessasi.

5. Sijoita myrkylliset tuotteet pois ulottuvilta

Koira on utelias; hän tykkää haistella ja maistaa uusia asioita. Kotitalousonnettomuudet ovat yleisiä; nieleminen torjunta-aineetof lääkkeitä ihmiset tai kotitaloustuotteet voi aiheuttaa kuoleman erittäin nopeasti! Oireet ovat hyvin erilaisia ​​(hematoomat, hengitysvaikeudet, verta ulosteessa, oksentelua jne.).

Joten hän on kiireesti eläinlääkärin puoleen mahahuuhtelun suorittamiseksi tai vastalääkkeen pistämiseksi. Koiran suojelemiseksi on siksi erittäin tärkeää laittaa mitään myrkyllistä tuotetta suljetussa paikassa tai korkealla, poissa hänen ulottuviltaan.

Löydät kaikki koulutusneuvomme napsauttamalla tätä.

Lähde

Pidät myös:

Vuonna 2019 syntyneet koirat: P-kirjaimella alkavia hirvinimiideoita

Tutkimus koirien älykkyydestä: rodut listan kärjessä!

Koiran häntä: 4 analysoitavaa näkökohtaa tunteiden ymmärtämiseksi