5 hyvää syytä hankkia koira

Epäröitkö hankkiako koiraa… vai yritätkö saada kumppanisi hankkimaan sellaisen? Auttaaksemme sinua punnittamaan etuja ja haittoja, olemme laatineet luettelon… 5 (super)hyvästä syystä hankkia koira!

1. Koiran omistaminen: vauhtia urheiluun!

Urheilu on aina hauskempaa yhdessä! Jos päätät adoptoida koira, tiedä, että hänen tulee ainakin venytellä jalkojaan 30 minuuttia päivässä. Tämä on sinun tilaisuutesi tehdä samoin! siellä marssi on jo hyvä tapa viettää itseään, mutta voit myös juosta tai ajaa pyörällä kumppanisi kanssa. Ota kuitenkin selvää, mitkä koirarodut sopivat sinun fyysiseen toimintaasi. Itse asiassa jokaisella rodulla on omansa erityispiirteet, et hänen terveysongelmiaan. Jotkut ovat alttiimpia kuin toiset sydämen vajaatoiminta tai klo niveltulehdusEsimerkiksi !

koirat kävelyllä
Tekijät: rawpixel.com/Pexels

Jos olet jo loistava urheilija, Sepä hienoa ! Koiran omistaminen mahdollistaa sen stimuloida lisää ja yritä uusia aktiviteetteja. Ja miksi ei kokeilisi kokemusta urheilukanineja? On koko joukko, jota voit harjoitella vapaa- mutta myös sisällä kilpailua. Mitä laittaa koirallesi ja itsellesi haaste !

2. Koiran omistaminen on hyväksi terveydelle

Olet varmasti ymmärtänyt, että koiran omistaminen on a suuri voimavara elämässä. Itse asiassa se sallii ylläpitää fyysistä terveyttä. Harrastat urheilua… mutta et vain! Kasvaminen koiran kanssa vähentää allergioiden ja ekseeman riskiä. Koira on siis myös meidän liittolainen immuunipuolustus!

Lisäksi, jos sinulla on hyperaktiiviset lapset, a:n läsnäolo chien voi auttaa heitä kanavoida energiaansa. Muista kuitenkin perustaa keskinäisen kunnioituksen säännöt, niin että avoliitto säilyy harmoninen.

lapsi koira
Tekijät: Pexels/pixabay

3. Koiran omistaminen tarjoaa henkistä tukea

Koira auttaa myös isäntänsä voittaa elämän hämmennykset yksinkertaisesti olemalla tässä hänelle. Et ehkä tiedä sitä, mutta koirat ovat eläimiä empaattinen: ils sisältää THE tunteita muut elävät olennot. He jopa onnistuvat analysaattori isäntänsä käytöksestä ja ilmeistä. Koira on siis aina luonasi kuunnella, ja siellä sinua varten mukavuus.

Ihmiset sairas toipua paljon nopeammin jos heillä on koira. Tämä viimeinen motiivi ja tukee, auttaakseen heitä parantaa. Samoin koira voi sallia sinun tulla enemmän helposti loppuu henkinen trauma: erot, kuolemat, hyllyt… odota koirasi antavan sinulle kaikki hänen rakkautensa!

4. Koiran omistaminen tarkoittaa elämänkumppanin saamista

Keskimääräinen elinajanodotus koiran kohoaa a vuosikymmen: joten olette yhdessä pitkään! Hänestä tulee a jäsen kokonaan sinun perhe etkä tunne ei koskaan enää yksin.

Tämä esimerkki aitoudesta ja vilpittömyys on myös samanlainen kuin a pikkulapsi. Poika henkinen ikä on noin kaksi vuotta, joka on täydellinen ymmärtämään tarpeisiin pienestä olennosta nostaa. Lisäksi tämä mahdollistaa ottaa vastuuta, auto missä vie elävästä olennosta Käsien välissä.

Sinulla on myös mahdollisuus oppia sosiaalistaminen koirallesi, vie hänet mennä kävelylle tavata hänen sukulaisensa. Mutta mikään ei sano, ettet tee, sinä myös, kaunis ihmisten ja koiran kohtaamisia!

koiran seurustelu
Tekijät: GIPHY

5. Koiran omistaminen tarkoittaa huoltajan hankkimista

Kun suhde isäntänsä kanssa vakiintunut ja tasapainoinen, koirasta tulee taipumus suojaava. Vaikka kaikki koirat eivät ole koiria puutarha, kaikki sinusta tulee hälyttämään kotona ei-toivottu tunkeutuminen tai vaara. Tietenkin sinun täytyy mukauttaa koulutusta koirastasi miten haluat hänen reagoivan erilaisissa tilanteissa.

Sinulla on nyt kaikki kortit käsissäsi aloittaaksesi! Muista harkita tarkkaan ennen koiran ottamista: tällaista päätöstä ei pidä tehdä kevyesti.

Lähde

Pidät myös:

Koiran adoptointi: 5 hyvää tapaa ottaa käyttöön heti sen saapuessa

Näin pottailet pentuasi: 5 tehokasta vinkkiä!

5 peruskomentoa koirallesi