5 asentoa, jotka heijastavat hänen mielialaansa

Jos haluat myös ihailla pientä turkkipalloasi unissasi, olet varmaan jo miettinyt, mistä hän haaveili… Tiedä, että asento, jonka kumppanisi omaksuu nukkuessaan, kuvastaa hänen tämänhetkistä mielialaansa.

Tutustu 5 pääasentoon, jotka koira ottaa nukkumaan, ja mitä ne kertovat kumppanisi henkisestä tilasta!

1. Takana

Kun koirasi nukkuu selällään, se tarkoittaa, että hän on täydellisen mukava. Todellakin se on täysin haavoittuvainen tässä asennossa, koska hänen vatsansa on ilmassa ja niin myös hänen elimensä. Jos hän nukkuu tässä asennossa kanssasi, hän tekee sinut täysin luottaa.

Lisäksi tämä asema antaa hänelle mahdollisuuden viilentää ruumiinlämpöään.

2. Vatsalla pää lepää tassujen päällä tai välissä

Kun koirasi nukkuu vatsallaan ja pää lepää tassujen päällä tai välissä, se on että hän torkkuilee. Hän kokee voivansa nukahtaa milloin tahansa, joten hän pysyy makuuasennossa. Toisaalta, uhan sattuessa soita tai tilaisuushän on valmis hypätä ylös.

3. Sivuttain

Jos koirasi nukkuu sivussa, niin hän on rento, voit olla varma! Itse asiassa tällä asemalla on se etu erittäin mukava hänelle. Tämä on myös kanta eniten koirien käyttämä. Varsinkin kun ne ovat upotettuina syvä uni. Tämä antaa heille mahdollisuuden liikkua jalkojaan vapaasti ja häpeämättä näkeessään unta.

nukkuu koiran puolella
Tekijät: Pexels / Pixabay

4. Pallossa

Tätä asemaa kutsutaan ”suden”. Se on saanut lempinimensä juuri siksi, että se on laajalti käytössä susia ja villi koirat kokonaan luonto.

Tämä asema on ennen kaikkea a selviytymisasema. Todellakin, pallossa nukkuminen on koirien tapa säilyttää kehon lämpöä ja pitääkseen itsensä lämpimänä. Lisäksi tämä selviytymisasema antaa heille mahdollisuuden suojella elimiään käpertyä peittämään vatsansa.

Tästä syystä myös nämä villieläimiä (sudet ja villikoirat), jotka käyttävät sitä eniten. Niiden täytyy ikuisesti ole varuillasi hyökkäyksen sattuessa Tai muu.

5. Litteä vatsalla, jalat ojennettuna

Jos koirasi on vatsallaan kaikki neljä jalkaa ojennettuna, hän on siestan aika. Nukkuu hyvin mutta voi kuitenkin toipua hyvin nopeasti kun hän on valmis.

Tämä asema antaa hänelle myös mahdollisuuden viilentää kehon lämpötilaa tapauksessa suurta lämpöä tai suurta vaivaa. Tämä asema todellakin mahdollistaa hänen vatsa imemään kylmyyttä maan pinnalta.

Kuten olet varmasti ymmärtänyt, asennot, joissa koirasi nukkuu, voivat kertoa paljon hänen henkisestä hyvinvoinnistaan! Toisaalta, jos koirasi liikkuu, elehtii tai pitää outoja ääniä kun hän nukkuu… Älä panikoi! Hän vain haaveilee!

Lähde

Pidät myös:

Koiran häntä: 4 analysoitavaa näkökohtaa ymmärtääkseen hänen tunteitaan

Miksi koirani ulvoo kuin susi?

Pehmolelujen edut koirille