4 ratkaisua koirani pitämiseen lomien aikana

Oletko huolissasi nelijalkaisesta ystävästäsi, koska lomasi lähestyy kovaa vauhtia? Tämä on normaalia, kuten monille lemmikkieläinten omistajille! On aina vaikea löytää ihanteellista paikkaa, jossa voit olla varma, että koirasi voi hyvin tuntematta tätä kauheaa hylkäämisen tunnetta. Siitä huolimatta mikään ei ole mahdotonta: vaihtoehtoja koiran pitämiseen loman aikana on enemmän kuin uskotkaan. Lähde ilman stressiä!

1. Pyydä apua henkilöiltä

Nämä ihmiset eivät ole eläinten ammattilaisia, mutta he ovat tottuneet olemaan koirien tai muiden eläinten seurassa. Joten sinun on tehtävä ne kattava selvitys koirasi tarpeista, jotta ei tule väärinkäsityksiä! Varmista myös, että muiden eläinten mahdollinen läsnäolo ei ole ylitsepääsemätön seuralaisellesi.

Tekijät: K_Thalhofer/iStock

Tämä on hyvien käytäntöjen vaihtoa. He voivat tarkkailla koiraasi, kun menet lomalle, ja sinä teet saman vastineeksi. Tällä ratkaisulla on monia etuja: sen avulla voit solmia uusia tuttavuuksia ja uskoa koirasi ihmisille, joiden luo hän on tottunut käymään. Ei mitään parempaa, jotta kukaan ei tunne ahdistusta eron aikana!

2. Käänny koirien sijaisperheiden puoleen

Jos etsit luotettavia ihmisiä, joille koirasi voi uskoa, sijaisperheet ovat valmiina vastaamaan tarpeisiisi. Valitsemasi perhe huolehtii koirastasi koko poissaolosi ajan ja pitää siitä hyvää huolta. Anna koirasi hoitaa sijaisperhe maksaa 15-30 euroa per päivä.

Nämä perheet ovat suureksi avuksi eläintarhoille yleensäkin, sillä ne voivat vapauttaa paikkoja muille asukkaille. Kun tiedät tämän, odota heillä muita eläimiä kodeissaan. Koirasi on siksi kyettävä tulemaan toimeen heidän kanssaan, nauttimaan oleskelustaan ​​poissa sinusta. voit vapaasti tehdä ensimmäinen vierailu nähdäksesi, voisiko ympäristö olla sopiva karvapallollesi!

3. Palkkaa kotivahti

Voit myös soittaa a lemmikinvahti joka mielellään jäädä luoksesi lomasi aikana huolehtimaan ihanasta koirasta. Jälkimmäistä ei stressaa ympäristö, jota hän ei tunne, koska hän jää kotiin!

kotivahti, joka huolehtii koirastaan ​​lomalla
Tekijät: LightFieldStudios/iStock

Voit kääntyä ammattilaisten tai yksityishenkilöiden, kuten opiskelijoiden, puoleen. Tämä ratkaisu on luultavasti monipuolisin vaihtoehto: jos et totu ajatukseen vieraiden asumisesta kotonasi, he voivat myös tulla joka päivä hoitamaan koiraasi. Siellä on kävelylenkkejä, halauksia ja pelejä! Nämä palvelut maksaa 15-20 euroa per päivä.

Muussa tapauksessa älä epäröi pyytää apua osoitteessa sosiaalinen piirisi ja sovita heidän kanssaan. Etuna on, että koirasi tuntee ne jo!

4. Anna koirasi erityiseläkelaitokselle

Vaikka majoituksen omistajat pitävät eläimistä hyvää huolta, tämä ratkaisu ei sovi kaikille koirille. Tiedä, että kumppanisi asuu laatikossa, muiden karvapallojen ympäröimänä. Tästä ympäristöstä voi siis nopeasti tulla stressaava koiralle, joka ei ole tottunut jatkuvaan muiden eläinten läsnäoloon.

Koirastasi ei kuitenkaan puutu ruokaa tai viihdettä! Vieraile hänen yrityksensä eläkkeellä selvittääksesi, onko tämä mahdollinen ratkaisu. Tämä palvelu maksaa 10-30 euroa päivässä, eläkkeestä ja sen kapasiteetista riippuen.

koiran tyyny huolehdi koirastasi lomalla
Laajuus: gyro/iStock

Muista, että tapauksissa, joissa koirasi joutuu kosketuksiin muiden eläinten kanssa, hänen rokotteidensa on oltava ajan tasalla. Lopuksi, jos et tunne olosi mukavaksi jättää koirasi taakse, voit aina ottaa sen mukaasi lomalle! Organisaatiolla tämä ei ole mahdotonta.

Lähde

Pidät myös:

6 parasta lajia, joita voit harjoitella koirasi kanssa!

Koirani juoksee usein karkuun: mitä minun pitäisi tehdä?

Koira: kuinka päästä eroon kirpuista ja punkeista?