3 koirarotua, jotka sietävät melko hyvin yksinäisyyttä

Jotta asiat tulisi heti selväksi, sinun on ymmärrettävä, että periaatteessa koiraa ei todellakaan ole tehty kestämään yksinäisyyttä. Se on sosiaalinen eläin, jonka täytyy leikkiä kanssasi, kävellä kanssasi, tavata uusia ihmisiä ja löytää uusia paikkoja. Siksi ei ole hyödyllistä harkita koiran ottamista, jos et ole käytettävissä ja valmis omistamaan sille useita tunteja päivässä. On kuitenkin totta, että jotkut rodut ovat rauhallisempia ja itsenäisempiä kuin toiset ja jotka sietävät helpommin yksin jättämistä tietyksi ajaksi, esimerkiksi työaikana.

Saksan spits

saksanpystykorvakoira
Tekijät: FaST_9 / iStock

Saksan spitziä kutsutaan myös Pomeranialaiseksi pienin Spitz-tyyppinen koirarotu. Tämän pienen koiran kanssa on erittäin miellyttävä elää joka päivä. Pienen kokonsa ansiosta se soveltuu erinomaisesti kerrostaloasumiseen, mutta se ei estä laskemasta höyryä! Muhkeasta ulkonäöstään huolimatta se on a melko itsenäinen koira jolla ei ole liikaa vaivaa kestää yksinäisyyttä, jos hän on tottunut siihen pienestä pitäen. Lisäksi hän tottuu helposti uuteen ympäristöön eikä yleensä tee liikaa pahaa. Toisaalta hänen tiedetään haukkuvan paljon. Jos haluat tietää lisää, mene tänne katso saksalaisen spitzin ominaisuudet.

Le Chow-chow

makaava chow chow koira
Krediitit: annie-spratt / iStock

Chow chow on koira erittäin ylpeä ja itsenäinen. Hän ei myöskään ole kovin demonstroiva herraansa kohtaan, vaikka tämä ei tarkoita, että hän ei pidä sinusta. Päinvastoin, hän on uskollinen ja erittäin suojeleva ihmistä. Hän vain ei ole ei ole kovin hyvä osoittamaan kiintymystä eikä todellakaan kaipaa halauksia. minäSiksi hän ei kieltäydy vastaanottamasta hyväilyjä sinulta. Toisaalta hän ei aina arvosta vieraalta tulleita. a Olympialainen rauhallisuustämä upea koira sietää yksinäisyyttä erittäin hyvin!

Le Welsh Corgi

corgi-koira makaa sängyssä
Laajuus: alvan-nee / iStock

Corgi on isäntänsä lähellä oleva koira ja erittäin seurallinen. Hänen voi siksi olla vaikea sietää yksinäisyyttä. Kuitenkin, jos on tottunut pienestä pitäenei tule ongelmia. Hänellä on vaikuttava sopeutumiskyky! Hän on kameleonttikoira, joka sulautuu täydellisesti mihin tahansa ympäristöön, kunhan hänen tarpeet täyttyvät. Se on a energinen pieni koira, joka tarvitsee ponnisteluamutta hän ei murskaa hiljaisena iltapäivänä.

Muistutamme vielä kerran, ettei ole olemassa koirarotua, joka olisi taipuvainen tukemaan yksinäisyyttä paremmin. Tämä riippuu ennen kaikkea eläimesi luonteesta sekä ympäristöstä, jossa se kasvoi. Joka tapauksessa on parempi välttää urheilurotuja, joilla on melko suuri ponnistuksen tarve.