3 asiaa, jotka sinun tulee tietää ennen kuin aloitat

Haluaisitko itse valmistaa tasapainoisia aterioita koirallesi? Se on mahdollista, mutta sinun on tiedettävä muutamia asioita ennen kuin aloitat. Todellakin, koiran ei pitäisi syödä kuin ihminen; hänen ruokavalionsa on mukautettava hänen tarpeisiinsa. Tässä jotain, mikä ilahduttaa koirasi kehoa ja makuhermoja!

1. Älä syö liian rasvaista, liian makeaa tai liian suolaista

Ce iskulause erittäin suosittu ruokamainoksissamme ei koske vain ihmisiä. Hän on pätevä koirille Myös ! Välttää joten anna omasi jäännökset ateria kumppanillesi, joka on varmasti pettynyt, mutta kenen vatsa kiittää.

Nelijalkaisilla ystävillämme on herkkä vatsavarsinkin jos puhumme Kisat kuten Boxer. Varo, ettet käytä vanhentunut ruoka aterioidensa valmistamiseen. Älä myöskään käytä valmiit ateriatjotka on täytetty lisäaineita ja sel enemmistölle.

Joten sinun ei tarvitse antaa mitä tahansa koirallesi. Jotkut syömämme ruoat ovat myrkyllistä hänelle. Esimerkiksi suklaa, valkosipuli, sipulitai the rusina et THE asianajajat. Vältä myös lait.

2. Tiukat mittasuhteet ja määrät, joita on noudatettava

Jokaisella koiralla on erilaisia ​​tarpeita. Jos annat liikaa syötävää eläimellesi tai tietylle ruokaa on liikaa hänen annoksensa, hän pyrkii saada painoa. Päinvastoin, jos et anna hänelle ei tarpeeksi syötävää tai siitä ravinteita hän tarvitsee, hän on sen alainen ruokavalion puutteet.

Sitten voit laskea ”kotitalousruoka” joka sopii koirallesi. Se kuitenkin riippuu monesta tekijät jotka tekevät tämän vaikea laskelma : paino, ikä, rotu, sterilointi, jne. Voit ottaa yhteyttä omaan eläinlääkintä auttaa sinua ratkaisemaan tämän laskelman.

Lopuksi, jaa koirasi päiväannos useisiin eriin päivässä (kaksi on ihanteellinen). Tällä pyritään poistamaan nälän tunne joka jatkuu vain yhdellä määrällä päivässä. Varten brutto koiratjopa jakaa se arvolla kolme.

koiran keittiö
Krediitit: iStock

3. Mitä ruokia valita

Hyöty Kokkaaminen koirallesi itse on, että voit suosia laatu valitut ruoat. Lisäksi, jos lemmikkisi tarvitsee a erikoisruokavaliose olet sinä ohjata Kaikki.

Joka päiväkoira tarvitsee:

  • Proteiinitjoka löytyy liha (älä syötä koirallesi ohuita, hauraita luita), poisson (ilman luita) tai munat : kypsennä ne mieluiten höyryälisäämättä sel.
  • kuidut ja vitamiinit jotka ovat vihannekset : kesäkurpitsa, vihreät pavut, porkkanat… keitetty ja lisäämättä sel. Otat ne mieluiten mukaan kustannuksiamutta voit myös käyttää sitä säästää tai jäätynyt.
  • Hiilihydraatitjoka sijaitsee tärkkelykset : riisi, pasta, keitetyt perunat… aina hyvin tehty !
  • Omega 3 läsnä kasviöljy : rapsi, auringonkukka… sitä ei pidä lämmittääsäilyttääkseen sen rasvahapot.

anna aina jäähtyä koirasi ruokaa ennen sen tarjoamista.

Ota yhteyttä eläinlääkintä tietääkseen mitä ruokaa syötät koirallesi jos hänellä on ongelmia / terveys yksilöitä. Lisäksi hän saattaa tarvita ravintolisät.

Viitteet

BLANCHARD, Geraldine ja PARAGON, Bernard-Marie. Ruokaa koirille. France Agricole Editions, 2008.