10 merkkiä, jotka osoittavat hänen rakkautensa sinua kohtaan

Koirat ovat ihania eläimiä, jotka tuovat iloa koteihin. Sitten heistä tulee nopeasti perheen täysivaltaisia ​​jäseniä! Kaikki koiranomistajat ovat kuitenkin jo kysyneet itseltään kysymyksen: ”Rakastaako koirani minua niin kuin minä rakastan häntä? ”. Tiedä jo, että koirat kokevat suuren määrän tunteita, myös rakkautta, hyvin henkilökohtaisella tavalla. Jos tarkkailet koiraasi, voit havaita joukon merkkejä, jotka paljastavat hänen rakkauden sinua kohtaan!

1. Hän katsoo sinua silmiin

Katsekontaktin ylläpitäminen tuntemattomaan tulee nopeasti ahdistavaksi. Tämä melko intiimi kontakti on varattu rakkaillemme, joihin luotamme. Sama koskee koiraasi, joka katsoo sinua silmiin, koska hän rakastaa sinua. Kun hän näkee sinut, hänen aivonsa tuottaa oksitosiini, joka tunnetaan myös nimellä ”rakkaushormoni”. Jälkimmäistä erittyy myös koira, kun se tuntee olonsa luottavaiseksi sukulaisen tai ihmisen kanssa. Kaikki nämä tunteet ovat hyödyllisiä ja täysin välinpitämättömiä!

koiran katsominen silmiin merkkejä rakkauden koirasta
Tekijät: Angelos Michalopoulos/Unsplash

Koirallasi on taipumus omaksua tämä käytös luonnollisella tavalla, leikin ja hyväilyn aikana. Jos pakotat hänet katsomaan sinua, hän voi tuntea olonsa hieman epämukavaksi.

2. Hän valehtelee sinua vastaan

Tämä on myös yksi rakkauden merkkejä, joka osoittaa, että koira ei luota keneen tahansa. Missä tahansa oletkin, istut lattialla, sohvalla tai puutarhassa, jos koirasi pitää sinusta kiinni, se johtuu siitä, että hän tuntee olonsa turvalliseksi. Saattaa käydä niin, että kakkasi on ahdistunut ja tulee sitten luoksesi rauhoittamaan itseään ja pitää sinua suojelijanaan.

Laajuus: simonapilolla/iStock

3. Hän haluaa nukkua kanssasi

Kaikki koiranomistajat eivät anna kakkansa nukkua sängyssään. Mikä on täysin ymmärrettävää, sillä on myös tärkeää, että jokaisella on oma pieni nurkka. Olet kuitenkin ehkä huomannut, että koirasi haluaa nukkua mahdollisimman lähellä makuuhuonettasi. Tämä on merkki kiistattomasta uskollisuudesta!

Tekijät: fongleon356/iStock

4. Hän tekee sinut onnelliseksi, kun tulet kotiin

Tämä on luultavasti yksi selkeimmistä rakkauden merkeistä, jota koirasi voi osoittaa sinulle. Kun olet poissa, hän kaipaa sinua ja odottaa vain yhtä asiaa: paluusi. Joten heti kun pääsit kotiin kuin hän hyppää ilosta joka suuntaan! Vaikka sinulla olisi huono päivä, hän on aina paikalla piristämässä sinua.

koira juhlii rakkauden merkkejä
Tekijät: Julian Hochgesang/Unsplash

5. Hän varastaa asioita, jotka kantavat tuoksusi.

Kyllä, koirasi rakastaa sinua niin paljon, että hän ei epäröi haistella likaisia ​​kenkiäsi tai vaatteitasi! Hänen isäntänsä tuoksu saa hänet tuntemaan olonsa turvalliseksi. Se ei kuitenkaan ole ihanteellinen koirille, jotka haluavat pureskella asioita. Voit antaa hänelle leluja, kuten täytettyjä eläimiä, joissa on sinun tuoksusi, ja antaa hänelle herkkuja silloin tällöin.

Krediitit: Tattom/iStock

6. Hän varmistaa aina, että olet paikalla.

Jotkut koirat ovat itsenäisempiä kuin toiset, kuten esimerkiksi Basenji. Huomaamaton ja rakastava rauhallinen, heitä ei liimaudu jatkuvasti isäntänsä puoleen. Jos näin on koirasi kohdalla, se ei tarkoita, etteikö hän rakastaisi sinua! Päinvastoin, jos kiinnität huomiota hänen eleisiinsä, näet, että hän pitää aina silmällä sinua. Kotona, kävelyllä tai uudessa ympäristössä se varmistaa, että et ole koskaan kaukana!

vahtikoiran merkit rakastan koiraa
Tekijät: charlesdeluvio/Unsplash

7. Hän rakastaa halaamista ja sinua.

Monet koirat nauttivat fyysisestä kontaktista omistajansa kanssa eivätkä ujostele kertomaan heille. Luonteeltaan erittäin hellä, koirat rakastavat vastaanottaa halauksia ihmisiltä, ​​joita he rakastavat! Jos koirasi tulee luoksesi etsimään kutituksia tai kun hän ei välitä siitä, että teet sen hänelle, se tarkoittaa, että sinua yhdistävät siteet ovat erittäin vahvoja. Hän pyrkii omaksumaan tämän käytöksen luotettavien ihmisten kanssa.

koira hyväilee merkkejä rakkauden koirasta
Tekijät: Manuel Meza/Unsplash

8. Hän virtsaa ilosta

Tämä ei koske kaikkia koiria, mutta useimmat heistä pissaavat, kun ne ovat hyvin, hyvin onnellisia! Pennut tekevät tämän myös koulutuksensa varhaisessa vaiheessa. Jos koirasi tekee tämän, se on itse asiassa merkki äärimmäisestä onnesta. Se liittyy alistumiseen, mikä osoittaa sen koirasi on uskollinen sinulle.

koiran virtsa ilon merkit rakkauden koira
Tekijät: Chris Arock/Unsplash

9. Hän tykkää leikkiä kanssasi

Olet luultavasti huomannut, että koirasi ei leiki vain kysyttäessä. Hän tekee sen myös itse tuomalla sinulle esimerkiksi suosikkilelunsa! Tämä toiminta osoittaa, että hän haluaa jakaa yhden arvokkaimmista omaisuudestaan ​​kanssasi, sen lisäksi, että osallistut osallisuushetkeen. Mikä kunnia!

koiran lelu merkit rakastavat koiraa
Tekijät: Darinka Kievskaya/Unsplash

10. Hän hymyilee sinulle

Rento ja iloinen koira avaa suunsa, jonka ihmiset sitten rinnastavat hymyyn. Itse asiassa koirat ovat kesyttämisensä jälkeen havainneet ihmisiä paljon ja ymmärtäneet, että hymy saa heidät reagoimaan positiivisesti. Tämä ”hymy” antaa heille mahdollisuuden saada ansaitsemansa huomion. Jos koirasi hymyilee sinulle, vastaa vain hymyllä tai huomiolla, joka osoittaa, että myös rakastat häntä!

koira hymy merkit rakkauden koira
Tekijät: Cole Keister/Unsplash

Lähde

Pidät myös:

Koirat eivät näe mustavalkoisena!

Useiden luopumisen jälkeen tämä koira antoi itsensä kuolla…

Top 5 uskollisinta ja uskollisinta koiraa maailmassa