10 koiraa, joilla on epätavallinen fyysinen ominaisuus

Jokainen koira on ainutlaatuinen, mutta jotkut ovat joskus hieman enemmän niin kuin toiset, erityisesti tiettyjen fyysisten erityispiirteiden osalta. Niiden, jotka esittelemme teille tänään, turkissa on pieni yksityiskohta, joka tekee kaiken eron: pieni sydän silmän ympärillä, viikset tai kaksoisnaama… nämä koirat eivät yleensä jää huomaamatta! Nämä yllättävät fyysiset ominaisuudet liittyvät yksinkertaisiin geneettisiin muunnelmiin. Joka tapauksessa yksi asia on varma, et jää välinpitämättömäksi luonnon kauneudelle.

1- Kaksipuoliset kasvot

Tämän pienen pennun kasvoissa on kaksi erittäin hyvin erottuvaa väriä. Tämä erikoisuus on sitäkin yllättävämpää, että sen valkoisessa osassa on myös pieni kulmakarva!

2- Dalmatialainen, joka katsoi sydämellään

Tämän dalmatialaisen hellyyttä täynnä oleva katse kertoo paljon… Varsinkin kun hänellä on kaunis sydän oikean silmänsä ympärillä!

3 – Oudot silmät

Tunsimme jo oudot silmät täysin sinisellä ja toisella ruskealla silmällä. Tämä piski tekee kuitenkin vielä enemmän omaperäisyyttä näyttämällä kaksi väriä ylösalaisin kummassakin silmässään.

4- Pieni pentu viiksillä

Tämän pennun ulkonäkö on erittäin hauska. Näyttää siltä, ​​​​että hänen nenänsä, silmänsä, suunsa ja korvansa on tehty antamaan hänelle pienen klovnin ulkonäkö.

5- Sydämenmuotoinen tryffeli

Dalmatialaisen sydämenmuotoisen silmänsä jälkeen tässä on pieni Jack Russel, joka käyttää sitä nenässään! Moitteettoman mekkonsa ansiosta hänen pieni sydämensä erottuu enemmän ja tekee hänestä vieläkin rakastavamman.

6- Koiran tassun tryffeli

Sydämen jälkeen tässä on koiran tassu. Nämä neljä kaunista kohtaa ovat hyvin aseteltu nenässä, joten näyttää siltä, ​​että joku hänen veljestään tai siskostaan ​​on astunut tämän pienen pennun nenälle!

7- Käänteinen panda

Tällä kauniilla mustalla koiralla, jolla on vitiligo, on kauniit silmälasit, jotka antavat hänelle pienen pandan ilmeen!

8- Suklaa-hasselpähkinä

Ruskean ja mustan välillä tämä koira ei oikein osannut valita, ja sitäkin parempi, koska näiden värien sekoitus on todella onnistunut!

9- Viiksikköinen

Toinen viiksinen liittyy tähän sijoitukseen. On sanottava, että hänen viikset ovat erityisen onnistuneita, ja ei ole epäilystäkään, että ne tekisivät jopa vaikutuksen moneen parturiin!

10 – Australianpaimenkoira, joka luuli olevansa leijona

Tämän australianpaimenkoiran vaikuttava asento saa hänet näyttämään viidakon kuninkaalta! On sanottava, että tätä vaikutelmaa vahvistaa erityisen hyvin sijoitettu valkoinen alue!

Näin päättyy tämä pieni valikoima koiria, joilla on poikkeuksellinen ruumiinrakenne. Niitä on niin paljon, että ei ole mahdotonta, että tarjoamme sinulle toisen sijoituksen jonkin ajan kuluttua!