10 hypoallergeenista koirarotua

Saako koirankarvat aivastamaan? Oletko surullinen, ettet voi adoptoida? Älä panikoi: se ei ole mahdotonta! Hypoallergeenisia koiria on todellakin useita rotuja. Ne erittelevät vähemmän, jos ollenkaan, ja tuottavat vähän allergiaa aiheuttavaa proteiinia. Tee muistiinpanoja !

1. Villakoira

Tämä koira erittäin taitava pystyy oppimaan paljon asioita! Hän käyttää hyväkseen omaansa energiaa sinä tiedät ystävällisyys tehdä ilo isännälleen. Se on olemassa neljä eri kokoa Villakoirasta: suuri, KESKIVERTO, nain et lelu.

Jos hän menettää hyvin vähän hiuksiahänen takin on oltava säännöllisesti ylläpidetään. Allergikoille tämä mahdollistaa minimoi hiusten leviäminen tulisijan sisällä.

villakoira
Luotto: chili71/Pixabay

2. Bichon Frise

Oleminen hyvin hellähän on erinomainen koira yhtiö. Jos hän ei ole ei ole tehty vartioimaan kotiasise voi kuitenkin täyttää sen iloinen. Joten hän ei kestä yksinäisyyttä ja tarvitsee käytettävissä olevan mestarin.

Sen täytyy olla kaunis valkoinen ja tahraton turkki ylläpidetään joka päivä. Bonus: hän menettää hyvin vähän hiuksia.

bichon frise
Tekijät: MISS_SUMMER/Pixabay

3. Bichonin maltalaiset

Tämä toinen bichon erittäin rento on suloinen ja leikkisä. Hän on älykäs : jos hänen koulutustaan ​​on tehty tarpeeksi aikaisinvoit opettaa hänelle paljon asioita. Oppiminen eristäytyneisyys on myös ikiaikainen.

Hänen turkkinsa on alttiina multaa kerran vuodessamutta tämä pieni koira älä vuoda sylkeä paljon ja tuottaa erittäin paljon vähän allergeenit. Sen herkät hiukset vaativat a haastatella päivittäin.

maltalainen
Krediitit: iStock

4. Coton de Tulear

Alkuperäinen Madagaskartällä pienellä koiralla on yllään HYVÄ hänen nimensä. Hänen takkinsa on myös pehmeä Mitä ne ovat merkkijoka tuo iloisuus kotonasi. Hiukset eivät putoamutta se on säilytettävä jokainen jour muodostumisen välttämiseksi solmut.

Hän kerjää jatkuvasti hyväilee ja mielellään pelata kanssasi koko päivän.

Puuvilla Tulear
Tekijät: Google Images

5. Le Shih Tzu

Tämä pieni pieni koira söpö naama näyttää pieneltä täytetyltä eläimeltä. Rauhallinen ja riippumatonse pysyy kuitenkin hyvin avustaja isännälleen ja rakastaa tulla tehtyä halauksia. Poika älykkyyttä tekee hänestä helppo kouluttaa, vaikka hän voisi näyttää itsensä itsepäinen.

Shih Tzun turkki on taipuvainen solmutmutta ei hiustenlähtö.

shih tzu
Krediitit: Pxhere

6. Kiinanharjakoira

Tämä rotu on tietty. Pienikokoinen, kiinanharjakoira ei ole hiuksiapaitsi sen päällä pääsamoin kuin tassujensa kärki ja jonossa. Lisäksi hänen hiuksensa näyttävät enemmän hiussäikeitäjotka kuuluvat hyvin vähän. päällä iho täytyy olla suojattu ulkoiset hyökkäykset, kesä kuten sisällä talvi.

Erittäin hellähän rakastaa leikkiä lapset ja tarpeet paljon huomiota.

kiinanharjakoira
Krediitit: Pxhere

7. Amerikkalainen karvaton terrieri

Tämä koira vailla hiuksia on a erittäin pehmeä ihojoka on pestävä kerran viikossa. Se on koira sisätiloissamikä on ehdottoman välttämätöntä suojata auringolta aurinkovoiteen kanssa koiran-.

Hänen luonteensa hellä ja oppivainen itse asiassa yksi ihmeellistä elämänkumppani. Dynaaminen ja urheilullinenhän ihailee pelata isäntänsä kanssa.

amerikkalainen karvaton terrieri
Tekijät: Wikimedia Commons

8. Portugalin vesikoira

Näin iso jokki seuraaja uima- on hyvin ystävällinen. Hänen luonnensa pehmeä ja sosiaalinen saa sinut arvostamaan sitä yhtiö. Se tekee mestarin onnen tykkää treenata joka päivä.

Mitä koskee koulutushän ei poseeraa Ei ongelmaa tietty. Lisäksi, hän ei pudota hiuksiaan!

portugalilainen vesikoira
Luotto: janeb13/Pixabay

9. Snautseri

Aivan kuten villakoira, siellä on useita kokoja snautseri: jättiläinen, KESKIVERTO et nain. Ses tuuheat kulmakarvat sinä tiedät pieni parta anna sille ilmaa vakava. Se koskee suojaa kodistaan ​​ja uskollisuutta, jonka hän omistaa herralleen.

Jos hänen takkinsa pitäisi olla harjataan joka päiväsen etuna on älä sulata.

snautseri
Tekijät: kim_hester/Pixabay

10. Afganistanikoira

Tämä iso koira majesteettinen on suuret hiushapsut jotka putoavat hyvin vähän. Lisäksi se erittää a minimaalinen määrä sylkeä.

Hän varo vieraita : sinun täytyy ansaita Hänen luottamuksensa. Kun tämä on tehty, sinulla on a erittäin läheinen suhde!

afganistanikoira
Tekijät: Wikimedia Commons

Lähde

Pidät myös:

Basenji: perusasiat tietää tästä hienovaraisesta ja urheilullisesta koirasta!

Koirasi hoitaminen: 7 perusvinkkiä, joita voit soveltaa päivittäin

Koira: kuinka päästä eroon kirpuista ja punkeista?